haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان ۸ روز | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست بچه ها تقریبا ۸ روزه سینه هام درد داره و پری نشدم ۶ مهر باید پریود میشدم از سوم تا حالا سینه هام درد دارهیعنی ممکنه باردار باشممن قبل پریودی هامم سینه درد میگرفتم ولی ایندفعه خیلی طولانی شد خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/07/10 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behsa1376 عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5232 عزیزم آخه ۳ ساله ازدواج کردم خودتم زود اوردی ک پس عه منم 3 ساله ینی 5 سال 2 یک سالونیم عقد بودم. من نمیخاستم مخالف شدیددد بودم شوهرم میخاست فهمیدم باردارم یک هفته تمام قهر بودم باهاش😐😐
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عه منم 3 ساله ینی 5 سال 2 یک سالونیم عقد بودم. من نمیخاستم مخالف شدیددد بودم شوهرم میخاست فهمیدم بار ... چ جالب منم یک سال و نیم عقد بودم ۳ سالم هست عروسی کردم کلا ۵ سال تقریبامن تو ام یا تو منی؟؟حالا ما برعکساولا شوهرم اصلا نمی خواست فقط من میخواستمولی حالا جفتمون خیلی دلمون میخواد خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
behsa1376 عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5232 چ جالب منم یک سال و نیم عقد بودم ۳ سالم هست عروسی کردم کلا ۵ سال تقریبا من تو ام یا تو منی؟؟ حالا ... اره منم 5رسال دقیقا خخخ. ول کن بابا خدا خودش بخواد میده من فک میکردم سنت زیاده ولی هنو کمه سنت بابا
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اره منم 5رسال دقیقا خخخ. ول کن بابا خدا خودش بخواد میده من فک میکردم سنت زیاده ولی هنو کمه سنت بابا آره خب ولی میدونی حرف خیلی زیادهبعضی ها دور از جون واقعا بیشعورن تو روی خودم میگن مگه میشه ۳ سال نخواسته باشی مشکلی نداری؟؟؟ خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
behsa1376 عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5232 آره خب ولی میدونی حرف خیلی زیاده بعضی ها دور از جون واقعا بیشعورن تو روی خودم میگن مگه میشه ۳ سال ن ... خب جواب بده. بگو سرتونو از شرت ما بکشید بیرون ببین من خودم تو فامیلا خودم ج میدم ولی شوهرمم پشتمه دو دفعه شوهرت برینه بهشون دهنشونو میبندن
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 عزیزم میترسم زود باشه و جوابش کاذب باشه آخرین دوره پریودیت کی بوده یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 آخرین دوره پریودیت کی بوده ۶ شهریور خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 ۶ شهریور اگر باشی نشون میده بی بی چک بگذارتاریخت با من یکیه ان شاالله تو هم باردار باشی یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اگر باشی نشون میده بی بی چک بگذار تاریخت با من یکیه ان شاالله تو هم باردار باشی عزیزدلم تو بارداربودی؟؟وای خوش ب حالتعلائمت چی بود خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 عزیزدلم تو بارداربودی؟؟ وای خوش ب حالت علائمت چی بود فقط تیر کشیدن زیر دلم و گاهی سیاهی رفتن چشامدعام کن یه بارداری پوچ داشتم حالا هم دکتر روزی دوتا آمپول هپارین داده بزنم یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 فقط تیر کشیدن زیر دلم و گاهی سیاهی رفتن چشام دعام کن یه بارداری پوچ داشتم حالا هم دکتر روزی دوتا آم ... انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلمگاهی هم چند ثانیه ای شدید تیر میکشه انگار چاقو میخورمسینه هامم از دو س روز قبل موعود پری درد داره تا الان ک ۴ روز از موعودم میگذرهگاهی درد پریودی احساس میکنم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلم گاهی هم چند ثا ... به نظرم یه بی بی چک بزن ان شاالله مثبته یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلم گاهی هم چند ثا ... بی بی چک گذاشتی؟ یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 بی بی چک گذاشتی؟ سلام ن عزیزم نزدممرسی ک ب فکرم بودیدیشب ترشحاتم قطع شده بودگفتم حتما پری میادشوهرم نرفت بی بی بگیره ک نا امید نشم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 سلام ن عزیزم نزدم مرسی ک ب فکرم بودی دیشب ترشحاتم قطع شده بود گفتم حتما پری میاد شوهرم نرفت بی ب ... به نظرم زودتر متوجه بشی بهتره شاید قرار باشه دارویی استفاده کنی یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه