2777
2789
عنوان

۸ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست
عزیزم آخه ۳ ساله ازدواج کردم  خودتم زود اوردی ک پس

عه منم 3 ساله ینی 5 سال 2 یک سالونیم عقد بودم. من نمیخاستم مخالف شدیددد بودم شوهرم میخاست فهمیدم باردارم یک هفته تمام قهر بودم باهاش😐😐

عه منم 3 ساله ینی 5 سال 2 یک سالونیم عقد بودم. من نمیخاستم مخالف شدیددد بودم شوهرم میخاست فهمیدم بار ...

چ جالب منم یک سال و نیم عقد بودم ۳ سالم هست عروسی کردم کلا ۵ سال تقریبا

من تو ام یا تو منی؟؟

حالا ما برعکس

اولا شوهرم اصلا نمی خواست فقط من میخواستم

ولی حالا جفتمون خیلی دلمون میخواد

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب منم یک سال و نیم عقد بودم ۳ سالم هست عروسی کردم کلا ۵ سال تقریبا من تو ام یا تو منی؟؟ حالا ...

اره منم 5رسال دقیقا خخخ. ول کن بابا خدا خودش بخواد میده من فک میکردم سنت زیاده ولی هنو کمه سنت بابا

اره منم 5رسال دقیقا خخخ. ول کن بابا خدا خودش بخواد میده من فک میکردم سنت زیاده ولی هنو کمه سنت بابا

آره خب ولی میدونی حرف خیلی زیاده

بعضی ها دور از جون واقعا بیشعورن تو روی خودم میگن مگه میشه ۳ سال نخواسته باشی مشکلی نداری؟؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
آره خب ولی میدونی حرف خیلی زیاده بعضی ها دور از جون واقعا بیشعورن تو روی خودم میگن مگه میشه ۳ سال ن ...

خب جواب بده. بگو سرتونو از شرت ما بکشید بیرون ببین من خودم تو فامیلا خودم ج میدم ولی شوهرمم پشتمه دو دفعه شوهرت برینه بهشون دهنشونو میبندن

عزیزم میترسم زود باشه و جوابش کاذب باشه

آخرین دوره پریودیت کی بوده

یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
۶ شهریور

اگر باشی نشون میده 

بی بی چک بگذار

تاریخت با من یکیه ان شاالله تو هم باردار باشی

یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
اگر باشی نشون میده  بی بی چک بگذار تاریخت با من یکیه ان شاالله تو هم باردار باشی

عزیزدلم تو بارداربودی؟؟

وای خوش ب حالت

علائمت چی بود

عزیزدلم تو بارداربودی؟؟ وای خوش ب حالت علائمت چی بود

فقط تیر کشیدن زیر دلم و گاهی سیاهی رفتن چشام

دعام کن یه بارداری پوچ داشتم حالا هم دکتر روزی دوتا آمپول هپارین داده بزنم

فقط تیر کشیدن زیر دلم و گاهی سیاهی رفتن چشام دعام کن یه بارداری پوچ داشتم حالا هم دکتر روزی دوتا آم ...

انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلم

گاهی هم چند ثانیه ای شدید تیر میکشه انگار چاقو میخورم

سینه هامم از دو س روز قبل موعود پری درد داره تا الان ک ۴ روز از موعودم میگذره

گاهی درد پریودی احساس میکنم

انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلم گاهی هم چند ثا ...

به نظرم یه بی بی چک بزن ان شاالله مثبته

انشاالله ک ایندفعه ی نی نی تپل داری و سالم و سلامت میاد بغلت من کمی درد داره زیر دلم گاهی هم چند ثا ...

بی بی چک گذاشتی؟

بی بی چک گذاشتی؟

سلام ن عزیزم نزدم

مرسی ک ب فکرم بودی

دیشب ترشحاتم قطع شده بود

گفتم حتما پری میاد

شوهرم نرفت بی بی بگیره ک نا امید نشم

سلام ن عزیزم نزدم مرسی ک ب فکرم بودی دیشب ترشحاتم قطع شده بود گفتم حتما پری میاد شوهرم نرفت بی ب ...

به نظرم زودتر متوجه بشی بهتره شاید قرار باشه دارویی استفاده کنی