haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان ۸ روز 466 بازدید | 38 پست بچه ها تقریبا ۸ روزه سینه هام درد داره و پری نشدم ۶ مهر باید پریود میشدم از سوم تا حالا سینه هام درد دارهیعنی ممکنه باردار باشممن قبل پریودی هامم سینه درد میگرفتم ولی ایندفعه خیلی طولانی شد خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/07/10 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 بی بی چک عزیزم میترسم زود باشه و جوابش کاذب باشه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3191 منم پریود نشدم کمر دردم دل دردم اما پریود نشدم دو روزه عقب انداختم...میخوام. برم سفر نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم... سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 مبارکه، 💃💃🤰🤰🤰🤰🤰🤰 فداااتدعا کن واقعا قضیه مبارک باشه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 منم پریود نشدم کمر دردم دل دردم اما پریود نشدم دو روزه عقب انداختم...میخوام. برم سفر نمی دونم چه خاک ... تو اقدام هستی خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 ایشالا که هست😍 فدای تومتولد ۷۶ هستی؟ خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3191 تو اقدام هستی نه... سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 نه... خب پس میشی عزیزمدارچین دم کن بخورسریع میشی دارچین خالی ن با چای خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اره عزیزم😊😊 پس هم سنیم من آبان ۷۶ هستمکاش منم مثل شما مامان بشم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
behsa1376 عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5232 پس هم سنیم من آبان ۷۶ هستم کاش منم مثل شما مامان بشم اوووو بابا هنوز زوده مگه چندسالته عشقوحال کن بعد
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اوووو بابا هنوز زوده مگه چندسالته عشقوحال کن بعد عزیزم آخه ۳ ساله ازدواج کردم خودتم زود اوردی ک پس خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...