2777
2789
عنوان

قرص خواب

77 بازدید | 4 پست

من چند وقتیه خوابم بهم ریخته ساعت سه خوابم میبره خوابمم ک شب مختل بشه روزش همش خوابم میاد ی شب ک زود بخوابم درست میشه ولی هر کار میکنم نمیشه دارو گیاهی هم روم اثر نداره میترسم ی شب قرص خواب بخورم ک تنظیم بشه بد دیگ وابسته بشم ..چکار کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بعدازظهرها نخواب 

روزها هم مجبور کن خودتو بموقع بیدار شی 

دو ساعت قبل خواب گوشی و تلویزیون رو بزار کنار 

با شکم پر یا گرسنه نخواب 

یکم شیر ولرم با گلاب میتونی بخوری قبل خواب 

قرص خواب اصلا بدون تجویز پزشک نخور 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان