2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه پوستت چربه فیوژن واتر ایزدین خیلی عالیه، بیس اب داره معرکس، اگه رنگی میخای رزالیا خوبه، راسن هم اوکی

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
بچه ها درمالیفت پوست چرب رنگیش چطوره؟

رو پوست جمع میشه اگه خیلی حساس باشی باعث جوش میشه ، البته هر پوستی ی جوره، ولی کلیتش اینجوریه

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
رو پوست جمع میشه اگه خیلی حساس باشی باعث جوش میشه ، البته هر پوستی ی جوره، ولی کلیتش اینجوریه

عزیزم شما خودت استفاده کردی بعد چند مدت جوش زدی؟؟؟

منم پوستم حساس و چربه مستعد جوشم هست دو روزه میزنمش ولی تازه

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم شما خودت استفاده کردی بعد چند مدت جوش زدی؟؟؟ منم پوستم حساس و چربه مستعد جوشم هست دو روزه میز ...

من کلن با همه چی جوش میزنم، فقط با ایزدین جوش نزدم، شمام ی هفته حداقل استفاده کن بیین اگه جوش زدی استفاده نکن

من کلن با همه چی جوش میزنم، فقط با ایزدین جوش نزدم، شمام ی هفته حداقل استفاده کن بیین اگه جوش زدی اس ...

مرسی عزیز دلم😍😍

منم چند ماه پیش بخاطر ی ضد افتاب اشغال بیزانس کل صورتم جوش زد پوست منم حساسه ...فلا ک تو دوز خوب بوده حالا خدا کنه بعد اینم خوب باشه 

مرسی عزیز دلم😍😍 منم چند ماه پیش بخاطر ی ضد افتاب اشغال بیزانس کل صورتم جوش زد پوست منم حساسه ...ف ...

فداتشم عزیزم، انشاءالله ک جوش نمیزنی، من خودم بخاطر ی مرطوب کننده ک الوورا داش کل صورتم جوش زد پدرم درومد خوب شد

فداتشم عزیزم، انشاءالله ک جوش نمیزنی، من خودم بخاطر ی مرطوب کننده ک الوورا داش کل صورتم جوش زد پدرم ...

😂😂😂وااای کپی منی ...بعد چند مدت درمالیفتو زدی جوش زدی باهاش عزیز دلم؟؟روزی چقد رو صورتت میموند؟

😂😂😂وااای کپی منی ...بعد چند مدت درمالیفتو زدی جوش زدی باهاش عزیز دلم؟؟روزی چقد رو صورتت میموند؟

ارع دقیقا، تو منی یا من توام، من خیلی وقت پیش استفاده کردم ولی گمونم تو همو هفته اول جوش زدم باهاش، بعدشم دادمش ب خواهرم، البته رو صورتم قشنگ نبود

ارع دقیقا، تو منی یا من توام، من خیلی وقت پیش استفاده کردم ولی گمونم تو همو هفته اول جوش زدم باهاش، ...

منم کرمای خیلی کمی خوب میشینه ب صورتم اما الان ترسم و تعجبم اینه ک خیلی خوب رو صورتم میشینع این درما😂😂😂