2777
2789

توی دورانی که مشاوره میدم ،وقتی افرادی میان پیش من ،وقتی روی صندلی میشنن و از خیانت همسراشون توی یه جایی از زندگیشون میگن 

،،،درست همون جاهایی که عالی ترین بخش زندگیه ،درست همون جاهایی که حال دلشون الکی خوشه درست همون لحظه که .‌‌‌..قهوه ام سرد شده من دیگه دوست ندارم لب بزنم بهش ،،،همون لحظه ازش میپرسم آیا وقتی مجرد بودی با مرد متاهلی دوست بودی؟؟؟ایا وقتی مجرد بودی با زن متاهلی دوست بودی ،،،،درست همون لحظه سرش و میندازه پایین ..‌‌.و من اون قهوه سرد شده رو مینوشم تا تلخیش و حس کنم و من هم سرم رو پایین میندازم،،،

اینجا حرفم با همه بانوان و آقایون سرزمینم ،،،توی زندگی مشترک کسی وارد نشید ،،،زندگی کردن رو از هم ندزدید،،،برای خودتون انسانیتتون و وجودتون ارزش بذارید ،و بدونید روزی میرسه که همه جواب رفتارهای زشت و زیباشون رو می‌بینند ،،،از صمیم قلبم برای تک تکتون آرزوی خوشبختی میکنم ،دلم میخواد دل تک تک شماهایی که نمی‌شناسم شاد باشه ....

(لازم به ذکر که فقط یه دلنوشته هست و کسی از دوستانی که مورد خیانت قرار گرفته به خودش نگیره که من با فرد متاهل نبودم پس چرا اینجور شد )

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑داغ دلمو تازه کردی

الا یاد یه کاربر افتادم

دلم میخواد برم بزنمش😑😑

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

😑😑😑داغ دلمو تازه کردی الا یاد یه کاربر افتادم دلم میخواد برم بزنمش😑😑

بیا باهم بریم

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
😑😑😑داغ دلمو تازه کردی الا یاد یه کاربر افتادم دلم میخواد برم بزنمش😑😑

چرا؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
بیا باهم بریم

😆

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

درسته که خیلی از اتفاقا رو میشه اینجوری تعبیر کرد ، این جهان کوه است و فعل ما ندا ! سوی ما آید نداها را صدا !

اممما . موارد زیادی هم اینجوری نیستند عزیز. شاید یه ازمایش باشند 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

تذکرتو خوندم اما من شاید توذهنم گفته باشم فلانی خوشتیپه اما به یه مرد غریبه حرفم نزدم الان با یه مرد خیانتکارم نمیدونم چه گناهی کردم که تاوانش اینه اخه بگو چطور دلت میاد نامرد بگو چطوری ووقتی میبنی طرف زن داره هم مرد اینکاره هم زن این کاره حیوونن

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
درسته که خیلی از اتفاقا رو میشه اینجوری تعبیر کرد ، این جهان کوه است و فعل ما ندا ! سوی ما آید نداها ...

بله قطعا