2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

3686 بازدید | 10 پست

خانما خیلی عفونت دارم یکی بهم شیاف واژینال معرفی کرده ب اسم فیتورمیل 

بنظرتون شیاف خوبه؟

ینی دارم میمیرم 

از سرکه و عنبرنسا و اینا نگید استفاده کردم اوکی نشده

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برودکتر

رفتم پاپ اسمیر نوشت بردم جوابشو گفتن عفونت نداری🙄

پس اینایی ک میاد چیه؟

عفونت قارچی هم هس

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂
من شنيدم گياه پنيرك هم عاليه! ميخواي اين يدونه رم امتحان كن حالا ك همرو امتحان كردي😊

ممنون

چجوری استفاده کنم

ممنون چجوری استفاده کنم

نميدونم والا سرچ كن ولي خيلييي تريفشو شنيدم

ك هرچي عفونته خارج ميشه ففط ميدونم تو تشت

ولي حالا دم كني يا ن رو سرچ كن

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
نميدونم والا سرچ كن ولي خيلييي تريفشو شنيدم ك هرچي عفونته خارج ميشه ففط ميدونم تو تشت ولي حالا دم ...

ممنون عزیزم

یکماه پیش😢

رفتم پاپ اسمیر نوشت بردم جوابشو گفتن عفونت نداری🙄 پس اینایی ک میاد چیه؟ عفونت قارچی هم هس

عزیزم‌فیتورمیل تا جایی که میدونم‌بزا خشکی‌واژنه نه بزا عفونت،‌من‌ خودم‌ ۴ سال درگیر عفونت قارچی بودم اما‌شکر خدا دوساله که کاملا خوبم‌ یه طب سنتی‌شهرمون هست داروهاشو استفاده کردم خوب شدم امروز پاپ اسمیر گرفتم‌تا جوابش بیاد ببینم چیه جوابش

متنفرم‌از خانواده شوهرم‌ 💩💩