2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله تون نصف و نیمه ست 

اینکه اینجا می‌نویسم ؟؟سوالهاتون در این تاپیک؟؟؟یا پست آموزشی نمی‌ذارم و یا خصوصی جواب میدم و میگید نصفه یا توضیح بدم؟؟؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
اخ اون روز یکی از کاربرا مشاوره میخاست منم اسم شمارو گفتم لینک هم نداشتم بهش بدم

عزیزم اسم بخوای بذاری @کلاسنو مثال ،اگر باشم میام اگر نه که اون عزیزی که مشکل داره منو پیدا میکنه

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
اینکه اینجا می‌نویسم ؟؟سوالهاتون در این تاپیک؟؟؟یا پست آموزشی نمی‌ذارم و یا خصوصی جواب میدم و میگید ...

عزیزم من اینو میگم ..جمله تون ناقص ..متوجه نشدم ..اولین بار بود تاپیک هاتون رو میددیم ..واسه همین تعجب کردم یعنی چی ؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
عزیزم من اینو میگم ..جمله تون ناقص ..متوجه نشدم ..اولین بار بود تاپیک هاتون رو میددیم ..واسه همین تع ...

آهاااااان عزیزم اشکالی نداره⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ آخه منم گفتم چیو نصفه گفتم 😉😉

بله خوشگل خانوم

واااااای من مشکل دارم ....الان یک روز بعد کاتم ...غمگینم ....نمیدونم کات شده نشده  ....من هیچی نفهمیدم ...

پسری که میگه حس میکنم با تو خوشبخت میشم تو نظر ت چیه ؟...

بعدش گفت اما نیازه یکی دوهفته فکر کنیم ..چون موانعی سرراهمونه ...این قضیه نباید طولانی شه ...

منظورش اینه میخواد بره ؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

عزیزم در چ مساعلی مشاوره میدین؟؟؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به