2777
2789
چجوري انگيزه داشته باشم براي درس خوندن

دوست من ،درس خوندن یه چیزیه که تو باید علاقه داشته باشی ببین یه سری چیزها توی زندگی ما به وجود میان برامون قرار میگیرند که تا علاقه و عشقی نباشه نسبت بهش نمیتونیم توش موفق باشیم متوجهی ؟؟؟مثل یه ورزشکاری که عاشق ورزشه و هیکل عالی داره،مثل یه آرایشگری که معروفه،مثل یه طراح لباس ،مثل یه مدل،،،،اینها همه علایق و عشقه ،،،حالا سوال من اینه ازتون ،ایا تو علاقه و عشق به درس داری یا فقط برای یه هدف یا برای رفع تکلیف می‌خونی ،،،اینها چیزایی هست که باید در نظر بگیری ،،،مسئله دیگه اینکه سعی کن رقابت کنی با کسانی و دوستانش معاشرت کن که درس براشون شکلات باشه ،،،که تو برتر باشی ،هر چیزی به وقتش برای خودت جایزه در نظر بگیر ،مثلا از این تایم تا دوساعت درس خوندی ،خوب یکساعت با دوستات میری قدم میزنی ،برای خودت چیزی که دوست داری و رو میخوری ،خودت رو به چالش بکش،تا موفق بشی ،،،وقتی که درس میخونم گوشی و بقیه سرگرمیها تعطیل ،،،با خودت تمام کن که مثلاً ۴۰دقیقه فقط درس ،،،بعد استراحت و کارها ‌‌.‌..از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی میکنم.

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
اسمش سخت بود یادم رفته من خودم خارج از نی نی سایت میزنم تاپیک کلاسنودر نی نی سایت تاپیکاتون میاد به ...

عزیززززم حالا یاد گرفتید چطوریه دیگه ،،،هر اسمی که بخواهید صدا کنید به همین روشه🥰در ضمن خیلی ممنون که میخواستی به اون خانوم کمک کنید و اسم منو آوردید ،،،🌹🌹

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززززم حالا یاد گرفتید چطوریه دیگه ،،،هر اسمی که بخواهید صدا کنید به همین روشه🥰در ضمن خیلی ممنون ...

بله عزیزم چون تازه عضو شده بودم نمیدونستم  ممنون از اینکه وقت میزارین و با حوصله مشاوره میدین موفق باشین

واااااای من مشکل دارم ....الان یک روز بعد کاتم ...غمگینم ....نمیدونم کات شده نشده  ....من هیچی ...

خیلی مبهم گفتی برام ،اینکه چه مدتها دوستی چند سالتونه ،دوستی تا چه حده 

بله عزیزم چون تازه عضو شده بودم نمیدونستم  ممنون از اینکه وقت میزارین و با حوصله مشاوره میدین م ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم در چ مساعلی مشاوره میدین؟؟؟؟

خانواده هم باز رشته رشته میشه ،،،شما مسئلتون چیه عزیزم

خیلی مبهم گفتی برام ،اینکه چه مدتها دوستی چند سالتونه ،دوستی تا چه حده 

دوست نیستیم...در واقع یک رابطه کاری بود   هردو بورس بازیم ...البته شغل دوممونه ..من بیهوشی ام و اون مهندس پتزوشیمی ...ایشون ۳۰ ..من ۲۸ ...دوماه با هم حرف میزنیم ...من یکم خل بازی درمیارم همیشه ...اما دیشب یهو این حرفها و حرف ازدواج رو پیش کشید...گفت با من خوشبخت میشی ؟

گفتم تو چی ؟گفت اره حس میکنم با تو خوشبخت شم ...

بعدش منم گفتم اره حس میکتم ..

بعدش سریع پشت بندش گفت که پس چون این حرفها زده شده دیگه درست نیست قضیه طولانی شه ...یکی دوهفته پیام ندیم و زنگ تزنیم تا فکر کتیم ...

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
دوست نیستیم...در واقع یک رابطه کاری بود   هردو بورس بازیم ...البته شغل دوممونه ..من بیهوشی ام و ...

خوب این حرف بدی نبوده ،اتفاقا خیلی نظر خوبی دادن ،،،دو هفته مدت زمان خوبیه دیگه صحبتی نکنید ،اگر ایشون خودش زنگ زدم خواستگاری اومد که مبارکه اگر نه شمام دیگه تماس نگیرید ,,,رابطه کات نشده ،ایشون هم به خودش هم به شما زمان فکر کردن داده

خوب این حرف بدی نبوده ،اتفاقا خیلی نظر خوبی دادن ،،،دو هفته مدت زمان خوبیه دیگه صحبتی نکنید ،اگر ایش ...

اره ادم منطقیه...من با خودهرشون هم در ارتباط بودم ..خودشون اشنا کردن گفتن نمیخوام فکر کنی که من قصد سواستفاده دارم ...

ادم سریه زیری هم هست ..منم مغرورم ...زنگ نزنه ..هیچ وقت خبرش رو نمیگبرم ...

خوب این حرف بدی نبوده ،اتفاقا خیلی نظر خوبی دادن ،،،دو هفته مدت زمان خوبیه دیگه صحبتی نکنید ،اگر ایش ...

حدف من اینه که چرا تا مطمین تشدن از خودشون پیشنهاد دادن .؟؟ 

حدف من اینه که چرا تا مطمین تشدن از خودشون پیشنهاد دادن .؟؟ 

نه به نظرم اینکه گفتن دو هفته صحبت نکنیم خواستن ببینن شرایط ازدواج و زندگی و کنار اومدن با شما رو دارن یا نه ،،،خوب این برای من اصلا عجیب نیست چون در روز زن و شوهرهایی میزنم که بعد از ۷/۸یال زندگی ازشون می‌خوام ۳ماه دور از هم باشند ،یا کسانی که عقد هستن ،،البته در مورد مشکلات بزرگ و حاد ،،،اینکه میگم مسئله ای نیست و جای نگرانی وجود نداره،ایشون اگر قصدش ازدواج باشه که بعد از دو هفته تشریف میارن و زنگ میزنه ،اگر نه که شمام چیزیو از دست ندادید و به توافق نرسیدی،،،حتی اگر بعد از دو هفته اومد و بازم فرصت خواست برای فکر و غیره ادامه ندید 

نه به نظرم اینکه گفتن دو هفته صحبت نکنیم خواستن ببینن شرایط ازدواج و زندگی و کنار اومدن با شما رو دا ...

یعنی الان منم باید فکر کنم ؟؟اگر بعد یه ماه اومد و رابطه رو خواست باز هم به همین منوال ادامه بده باید مخالفت کنم ؟

یعنی الان منم باید فکر کنم ؟؟اگر بعد یه ماه اومد و رابطه رو خواست باز هم به همین منوال ادامه بده بای ...

بله اگر گفتن برای ازدواج فکر کنیم قطعا شما هم فکر کنید اما اگر بعد از یکماه اومدن و گفتن نه حالا شرایطش و ندارم و نمیشه و غیره به نظرم دیگه صلاح نیست ادامه بدید ،بازم خودتون میدونید عزیزم ،،،اما باید از ایشون می‌پرسیدید که این دو هفته رو برای ازدواج فکر کنیم ؟؟