2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زاناکس قرص اعصابه اصلا سر خود نخور عادت هم‌میاره

ملاتونین بخور دوز ۵ میلی

خیلی خوبه وابستگی هم نمیاره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

چرا میخوایی قرص خواب آور بخوری  عوارض داره عزیزم  به دمنوش و راه های دیگه امتحان کن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

اگه مشکلت دائمی هست برو پیش روانپزشک

اگه همین دو سه شب بیخوابی گرفتی انتی هیستامینم خواب اور 

دکترای روانپزشک معمولا برای خواب زلپیدم میدن که اونم باید تو رختخواب بخوری وگرنه توهم میزنی

وضع داروخانه ها اینقد خرابه دوبار خواهش کنی کیلویی بهت داروی اعصاب میده پولشو میگیره

بعضی هاشون خیلی سیریشن من خودم سالها میخوردم هر داروخونه ای هم دوبار نسخه میبردم دفعه سوم بهم میداد بدون نسخه ولی بعضی هاشون نمیدادن 

اخه سیتالوپرام مگه چیه که از ادم نسخه میخواستن

من قویترین رو گفتم وگرنه زولپیدم معمولتره

زولپیدم که توهم میاره اصلا خوب نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤