2777
2789
بعضی هاشون خیلی سیریشن من خودم سالها میخوردم هر داروخونه ای هم دوبار نسخه میبردم دفعه سوم بهم میداد ...

به وضعیت طرف مقابل نگاه میکنن به آدمش

بازخواست میشن مسئولیت داره

پروانه تاسیس اشون دچار مشکل میشه باید حواسشون جمع باشه

قرص اعصاب که الکی نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ملاتونین بخور خیلی خوبه عوارض نداره عادت هم نمیاره سراغ قرص بدون تجویز نرو بعد یه مدت بدنت جواب نمیده

اطلاع دارم که میگم همسرم داروخانه کار میکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دارو باز ناز کردنت که نمیخوابونه. با عوارض میخوابونه عزیزم

باید سراغ دارویی رفت که کمترین عوارضو داره

ملاتونین چنده؟

دوز یک میلیش رو من دارم ۹۰ تا داره حدود ۶۰ تومن ، خارجیه

مدلهایه مختلفی داره من ازین راضیم

این مدل باید با آب خورده بشه نیم ساعت قبل خواب

مدلهایه مختلف داره جویدنی و زیر زبونی هم داره

باید اول ساعت بیوریتمیک خودتون رو پیدا کنید

ما در هر مرحله یک میزان ساعت خواب برامون نیاز هست مثلا در کودکان بین 8 تا 9 ساعت و در بزرگسالان بین 5 تا 8 ساعت. لینکش رو میذارم اینجا خوابت رو تنطیم کن

سحرخیزی و تنظیم میزان خواب

استارتر ملاتونین بخور خیلی خوبه عوارض نداره عادت هم نمیاره سراغ قرص بدون تجویز نرو بعد یه مدت بدنت ج ...

سلام عزیزم ببخشید من یه سوال داشتم میشه لطفا از همسرتون بپرسین در مورد کم خوابی ولی خوابم اینطوریه که مثلا از ۱۰ میخوابم تا یک مثلا ۳ ساعت یا گاهی کمتر بعد بیدار میشم و دیگه خوابم نمبره بعد از دو  سه ساعت دوباره خوابم میگیره و ...همینطوره چه دارویی خوبه

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏