2777
2789
عنوان

قطع ارتباط

711 بازدید | 45 پست

با خانواده شوهرم یکساله قطع ارتباطم دیشب مامانش اش نذری اقوامشون داده بود شوهرم بیاره خونه منم دعوا بپا کردم برا چی برا من آوردی ازشون متنفرم  اونم گفت میخوای منو از خانوادم بکنی  گ و ه ننه وبابام باهات عوض نمیکنم منم گفتم به همچنین درصورتی که آزادش گذاشتم که هر چقد خواست بره وبیاد 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه کردی

حالا آش آورده دیگه تو نمیخوردی میدادی همشو خودش بخوره یا ته تهش همشو دور میریختی

دعوا نداره که بیحودی آرامش خودتون رو بهم میریزی

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

حتی مهمونی هم که باشه بهش میگم برو بعضیاش رو میره بعضیاش رو نمیره حتی وقتی مامانش زنگ میزنه میگم چی میگفت بهم نمیگه میگه مگه من بامامانت حرف میزنی میگم چی میگه اما من بیشتر حرفها رو بهش میگم

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

خب که چی.اولا که نذری حرمت داره دوما نمیخوردی خب دعوات چی بود.آزادش گذاشتی بعد واسش تعیین تکلیف میکنی؟باخودت چند چندی؟منم از خانواده ی شوهرم دلخورم و پیش شوهرم گله میکنم اما این کارای تو دیگه خیلی داغونه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر