2777
2789
اگر باکره باشی نصفش بهت تعلق میگیره اگر هم مشمول همه مهریه باشی نمیتونه بگه یه مقدارشو بگیر برو ول ...

بأكره نيستم ولي گفت ي مقدار بگير برو نگيري طلاق نميدم همينطور بشين

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
بأكره نيستم ولي گفت ي مقدار بگير برو نگيري طلاق نميدم همينطور بشين

سعی کن توافق کنی

مواردی رو دیدم که بخاطر همین موضوع تا ۳ ۴ سال هم کشیده شده

قبلش نمیشد حکم توقیف اموالشو بگیری؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن توافق کنی مواردی رو دیدم که بخاطر همین موضوع تا ۳ ۴ سال هم کشیده شده قبلش نمیشد حکم توقیف ا ...

هيچي نداره نميخوام توافق كنم مهريه من حدود ٤٠٠ميليون ميشه اون ميخواد ده يا بيست بده و بره خيلي خسيس ميخوام ازارش بدم اذيتش كنم تا عمر داره درگير مهر من باشه

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
خانوم محترم شما یکم وفاداری بکن و بخاطر خانوادت جلوی همسرت واینستا،بعد از 120ساله خانوادت اینو بدون ...

من حرف طلاق و نمیزنم همسرم خیلی پا فشاری میکنه واسه طلاق همین دیشب بهش گفتم عزیزمن بیا باهم زندگیمونو درست کنیم ولی قبول نمیکنه مرغش یک پا داره میگه من هیچوقت دیگه خونه پدر ومادرت نمیام هیچوقت خب چیکار کنم منم آدمم تموم دلخوشی منم اینه مثل همه ی زنهای متاهل هم سطح خودم آخره هفته دسته شوهرمو بگیرم برم خونه پدرم خب اگه این دلخوشیم نداشته باشم که دیگه هیچی یه مهمونی که با شوهرم برم حسرتش رو دلم مونده خب منم سختمه میگم بیا درستش کنیم یه بار تو فداکاری کن اگه درست نشد بگو من مقصر بودم ولی اصلا تو کتش نمیره 😢

نه عزيزم تو از زندگي من نميدوني ببين مشكلات من با همه فرق داره شوهر من و خانوادش شيطان هستن شوهر منو ...

حالا بر عکس منی تو بخدا،خدا شانس بده،همه از شوهراشون مینالن حالا من خودمو میکشم تا بهم توجه کنه انقدر خودشو میگیره  

نه عزيزم تو از زندگي من نميدوني ببين مشكلات من با همه فرق داره شوهر من و خانوادش شيطان هستن شوهر منو ...

حالا بر عکس منی تو بخدا،خدا شانس بده،همه از شوهراشون مینالن حالا من خودمو میکشم تا بهم توجه کنه انقدر خودشو میگیره  

من حرف طلاق و نمیزنم همسرم خیلی پا فشاری میکنه واسه طلاق همین دیشب بهش گفتم عزیزمن بیا باهم زندگیمون ...

من خیلی قشنگ درکت میکنم عزیزم.....بزار یه مدت بگذره اصلا حرفی از آشتی یاخانوادت نزن چون مردا لج میکنن اگه درست نشداونوقت به طلاق فکرکن

من خیلی قشنگ درکت میکنم عزیزم.....بزار یه مدت بگذره اصلا حرفی از آشتی یاخانوادت نزن چون مردا لج میکن ...

این قضیه نزدیک یکساله کش اومده خب چقد باید صبر کنم منم صبرم یه حدی داره خیلی خستم خیلییی

من حرف طلاق و نمیزنم همسرم خیلی پا فشاری میکنه واسه طلاق همین دیشب بهش گفتم عزیزمن بیا باهم زندگیمون ...

اون داره بهانه میاره درست ولی خداییش نیومد که نیومد عیبی نداره که!!خیلیا رو میشناسم مرداشون نمیرن و زنا تنها میرن و بر میگردن،خلاصه دخالت نمیخوام بکنم ولی توروخدا بخاطر این حرکت بچه گونه و لج و لجبازی و بی احترامی کردنه شوهرتون هیچوقت طلاق نگیرید پشیمون میشید