2777
2789
داستانش طولانیه از اول ازدواجم غلط بوده هشت سال عمر و جوونیمو به پای یه بی لیاقت گذاشتم که اگه بگم چ ...

وای عزیزم‌خدا بهت صبر بده نمیدونم چرا مردا این شکلی شدن زندگی رو‌به کام زن و خودشون تلخ میکنن مردم مردای قدیم  😔منم میخوام جدا بشم ولی باهمسرم مشکل خاصی نداریم فقط چون با پدرو مادرم بحث کرده و جفتشون تو روی هم وایسادن اذیتم میکنه شوهرم هیچ جوره کوتاه بیا نیس که بیاد از دل خانوادم در بیاره خانودمم خیلی دلگیرن ازش منم چاره ای جز جدایی نمیبینم چون واقعا تحملشو ندارم یه ساله دارم تحمل میکنم اگه شوهرم یکم فداکاری کنه حله ولی متاسفانه خیلی یکدنده س😔😔

میدونم ولی خیلی تنش داره

نه عزيزم گاهي تنش جدايي كمتر از زندگي با يك ادمه اينجوري فقط يك درد داري ك جدا شدي ولي اونجور روزي هزار بار ميميري

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای۱۲میلیون پول وکیل دادی وبخشیدی؟؟؟؟

دور از جونتون،زندگی مهمتر از این حرفاست،دخالت نمیکنم و نظر نمیدم چون واقعا نمیدونم بینتون چی گذشته ولی مطمئنم هیچی با طلاق درست نمیشه،شاید راحت بشین ولی بعدش سختیهای دیگه شروع میشه

وای عزیزم‌خدا بهت صبر بده نمیدونم چرا مردا این شکلی شدن زندگی رو‌به کام زن و خودشون تلخ میکنن مردم م ...

ممنون منم چاره دیگه ای ندارم با دلخوری نمیشه به زندگی ادامه داد البته مال من دیگه تبدیل شده به نفرت

دور از جونتون،زندگی مهمتر از این حرفاست،دخالت نمیکنم و نظر نمیدم چون واقعا نمیدونم بینتون چی گذشته و ...

من خودم که خیلی تلاش کردم واسه زندگیم حتی دفعه ی پیش مهریه اجراگذاشتم وبایه ببخشید دوباره برگشتم وبهش این مهلتودادم که بره اموالشو انتقال بده ودوباره به طلاق رسیدیم همه چه مشاور چه وکیل چه خانواده فامیل دوست همسایه میگن جداشو بسه تلاش...حتی خانواده ی خودشم گفتن جداشو دیگه راهی نموند

دور از جونتون،زندگی مهمتر از این حرفاست،دخالت نمیکنم و نظر نمیدم چون واقعا نمیدونم بینتون چی گذشته و ...

نه عزيزم تو از زندگي من نميدوني ببين مشكلات من با همه فرق داره شوهر من و خانوادش شيطان هستن شوهر منو ببيني ميگي استغفرالله پيامبر و پاك ولي مني كه زندگي كردم ديدم چقد فلز خراب

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
نه عزيزم گاهي تنش جدايي كمتر از زندگي با يك ادمه اينجوري فقط يك درد داري ك جدا شدي ولي اونجور روزي ه ...

مامانم میگه ادم صد سال به زندان باشه یه دیقه دست ادم دیوانه نباشه 

واقعاموندم چرابعضی زنااینقد خاری روتحمل مبکنن طلاق نمیگیرن

البته خیلیانمیتونن باطلاق کناربیان

آخي عزيزم بميرم با بچه سخته من ١١٤ همشو ميخوام بهم گفت ي مقدار كم بگير طلاقت بدم ولي نميگذرم ازش

اگر باکره باشی نصفش بهت تعلق میگیره

اگر هم مشمول همه مهریه باشی نمیتونه بگه یه مقدارشو بگیر برو

ولی میتونه اذیتت کنه و پروسه طلاق رو طولانی کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای عزیزم‌خدا بهت صبر بده نمیدونم چرا مردا این شکلی شدن زندگی رو‌به کام زن و خودشون تلخ میکنن مردم م ...

خانوم محترم شما یکم وفاداری بکن و بخاطر خانوادت جلوی همسرت واینستا،بعد از 120ساله خانوادت اینو بدون هیچ کسی جز همسرت بدردت نمیخوره بزار قشنگ و راحت بگم همه میرن پیه زندگیشون فقط این وسط شما میمونی با اسمی به نام زن مطلقه در جامعه،نمیگم از خانوادت طرفداری نکن نه ولی بخاطر خانوادتم از شوهرت نگذر و نرو این رفتار اصلا درست و جایز نیست،نه طرفدار شوهرت و کاراش باش نه جوری که بخاطر خانوادت از همسرت بزنی و بری!!!سر زندگیت باش و هیچوقت حرف طلاق و اصلا نزن پشیمون میشی مطمئن باش

درکت میکنم منم گاهی اوقات به فکر طلاق میفتم چون ب خانواده ام توهین میکنه

👑
نه عزيزم تو از زندگي من نميدوني ببين مشكلات من با همه فرق داره شوهر من و خانوادش شيطان هستن شوهر منو ...

خداروشکر توعقدی بچه نداری این خودش مزیتی فقط بااین مشکلاتت یوقت راضی نشی بری سرزندگی