2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای جدا بشی عزیزم؟؟؟

داستانش طولانیه از اول ازدواجم غلط بوده هشت سال عمر و جوونیمو به پای یه بی لیاقت گذاشتم که اگه بگم چیکارا کرده دهنتون باز می مونه یکیش اینه که به زور بهم قرص خوروند بچه دو ماهمو انداختم و افسردگی شدید گرفتم

ولي ميگن برا مهريه بايد بري ك تا مشخص بشه مهر كامله يا نصف ميشه من برا طلاق اقدام نكردم فقط مهر

بله مهر هم هست منم همین مراحلو طی کردم ولی روز آخر فرستادنم پزشکی قانونی البته من اول مهر اجرا گذاشتم که تحت فشار بذارمش بعد بخشیدمش

ثتا چیه؟ شوهر من کارمنده میشه جلو حقوقشو بگیرن؟

ثنا يه دفتر خدمات قضائي تو هر شهري هست بپرسي بهت ادرس ميدن بايد بري اونجا ثبت كني اول با ي مشاور يا وكيل مشورت كني بهتر تا بتوني جلو حسابشو ببندي برو دادگاه هر دادگاه دفتر مشاوره داره مجاني 

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
منم همينجور بودم از طلاق متنقرم باورت نميشه از چه چيزايي برا زندگيم گذشتم ولي ديدم اون قصدش اذيت منه ...

اگه همینجوری که میگی راه خوبیه 

خیلیارودیدم بابچه تاطلاق میرن دوباره برمیگردن فقط باعث میشن روحیه بچه نابودبشه وبیشترگندبزنن به زندگیشون