2777
2789
منم چند بار رفتیم برای طلاق هر بار بخاطر بچه کوتاه اومدم ولی بعدش وضعم بدتر شد ولی این بار دیگه گفتم ...

عزيزم با بچه خيلي سخته ولي اميدوارم هر چي برات خير بشه ان شاالله شاغلي؟

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو بار خواستم جداشم دوبار وكيل گرفتم و خَر شدم باز اشتي كردم حدود ده دوازده ميليون الكي رفت الان ...

آره منم مثل شما مامانم میگه وکیل بگیر ولی خودم همه کارامو کردم و هزینه وکیل فعلا ندارم

روزی که حکم‌طلاق صادر میشه میفرستنت پزشکی قانونی البته قبلش قاضی از خودت میپرسه رابطه داشتی یا نه اگه بگی آره که هیچی اکه بگی نه همون روز یا یکی دو روز بعدش باید بری که دستور بدن برای پاک کردن شناسنامت

اسم طلاق میاد بدنم میلرزه😕

منم همينجور بودم از طلاق متنقرم باورت نميشه از چه چيزايي برا زندگيم گذشتم ولي ديدم اون قصدش اذيت منه نه زندگي من الان سني ندارم ميتونم ايندمو بسازم نه بپاي كسي باشم ك شك ندارم اخرش رهام ميكنه

منم همينجور بودم از طلاق متنقرم باورت نميشه از چه چيزايي برا زندگيم گذشتم ولي ديدم اون قصدش اذيت منه ...

عزیزم درکت می کنم انشااله که تو آینده بتونی یه کسی که لیاقتت رو داره پیدا کنی ، بعدا بیا بگو چیکار کردی و به کجا رسید طلاقت بی خبر نزار 

اولین مرحله اش چطوریه؟ باید کجا اقدام کرد؟ 

اول بايد بري يكي برات درخواست مهريه بنويسه بري خدمات قضائي ثنا ثبت كني بعد ديگه برات پيامك مياد البته اول بايد بري برا ثنا ثبتنام كني اگه نيستي