2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 59 پست
😂😂😂😂به مردا بزاری همینن نامزدم یبار گفت من4تا پسر میخوام ی دختر گفتم خودت ب دنیا میاریشون گفت می ...

😂😂😂😂ازین حرفا بزنه قیامت به پا میکنم از ترس من تنها یا با دوستاشم بیرون نمیره باهمه دوستا قطع رابطه😂تمام وقت در اختیار من بعد کارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂ازین حرفا بزنه قیامت به پا میکنم از ترس من تنها یا با دوستاشم بیرون نمیره باهمه دوستا قطع را ...

اخ خوشبحالت نامزد من با دوستاش نره بیرون نمیتونه😔دوس دارم خفش کنم بد مشکل اینجاس تو همه رده سنی ها دوست داره😂

اخ خوشبحالت نامزد من با دوستاش نره بیرون نمیتونه😔دوس دارم خفش کنم بد مشکل اینجاس تو همه رده سنی ها ...

از اولین روزی که دوس شدم گفتم یا من یا دوستات دیگه دور همه رفیقارو خط کشید نه چت نه بیرون نه توهیچ گروهی حتی پیج اینستاشم از اولین روز پاک کرد پیج جدید زد که دختر یا غریبه فالو نداشته باشه

از اولین روزی که دوس شدم گفتم یا من یا دوستات دیگه دور همه رفیقارو خط کشید نه چت نه بیرون نه توهیچ گ ...

با دسته راستت بکوب تو سر من

ن این اینجوری نیس تازه ی گروه دارن برا دانشگاشونه من هروخ اومدم رو اکانتش دیدم راجب من تو گروه حرف زدن(شوهرم تو دانشگاشون خیلی مورد توجهه بخاطر تیپ خاصش بد چون با کسی رل نزده برا همه عجیبه ک من کیم ک تونستم نامزدش شم) بد من میگم تل نصب کنم میگه ن تااازه اینستاشم پاک نمیکنه😂یوقتایی دوس دارم بزنمش

با دسته راستت بکوب تو سر من ن این اینجوری نیس تازه ی گروه دارن برا دانشگاشونه من هروخ اومدم رو اکان ...

وایی سخته اینجوری مال من بخاطر من نه تیپ میزنه نه مو درست میکنه میگه نمیخوام فکرت بمونه پیشم بعد من ارایش میکنم میگه من هیچوقت تیپ نمیزنم ولی تو منم نباشم بیرون میری ارایشم میکنی😂😂😂

وایی سخته اینجوری مال من بخاطر من نه تیپ میزنه نه مو درست میکنه میگه نمیخوام فکرت بمونه پیشم بعد من ...

پ چرا نامزد من برعکسه از وقتی با همیم بیشتر تیپ میزنه میدونه من مرد مو بلند دوس دارم موهاشو بلند کرده هی بمنم گیر میده ک موهاتو بلوند کن ال کن بل کن میگه زن من باید خوشگل و خوشتیپ باشه و این حرفا حالا بد نیستما ولی دیگ انقد مو رنگ کردم موهام سوخته فعلا دارم تقویتشون میکنم

پ چرا نامزد من برعکسه از وقتی با همیم بیشتر تیپ میزنه میدونه من مرد مو بلند دوس دارم موهاشو بلند کرد ...

موهای من بدتر انقد که رنگ کردم نه دوسداره خوشتیپ باشم ولی میگه تو خونه واسه من نه بیرون میری😑😑

موهای من بدتر انقد که رنگ کردم نه دوسداره خوشتیپ باشم ولی میگه تو خونه واسه من نه بیرون میری😑😑

خیلی خوبه منم دوس اینجوری ولی اصلااااولی به نگاهام حساسه

باران شوهر توام همه چیتو تایین میکنه؟ مثلا مهدی تا شامپویی ک من میزنمو میگه😐حس میکنم ما خیلی شورشو در اوردیم

خیلی خوبه منم دوس اینجوری ولی اصلااااولی به نگاهام حساسه باران شوهر توام همه چیتو تایین میکنه؟ مثلا ...

بلههههه دوسداره حرف حرف خودش باشه یا تا یه چیز میگه من بگم چشم و گوش کنم منم که هیچوقت چشم نمیگم مثلا میگفت مانتو باز نپوش انقد گفت اهمیت ندادم دیگه کنار اومد باهاش😂😂

بلههههه دوسداره حرف حرف خودش باشه یا تا یه چیز میگه من بگم چشم و گوش کنم منم که هیچوقت چشم نمیگم مثل ...

واقعا😐چقدر خوبه اخلاقت😂من نمیتونم انقدر بحث میکنم ک یا اون قانع میشه یا من😐

واقعا😐چقدر خوبه اخلاقت😂من نمیتونم انقدر بحث میکنم ک یا اون قانع میشه یا من😐

اگه قرار باشه همه حرفاش گوش کنم که هیچ شلوار میگفت کوتاه نپاشه گفتم من دوسدارم😂گاهی اوقاتم مثل تو انقد بحث میکنم اخر میگه غلط کردم ببخشید😂