2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 59 پست

بهش بگو هرطوریم بشه پشتشی

بگو من وقتی میبینم برا رفاه حالم اینکارارو میکنی خدارو صدبار شکر میکنم

مث پسر بچه ها میشن وقتی ناراحتن 

قربون خودم بشم ی جوری حرف میزنم انگار ده تا شوهر کردم😂

ای ام مجرد

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خخخخخخ من سعی میکنم نازش کنم ولی هردو یه دنده و لجبازیم😂

میدونم منم خیلی لجم ولی با شوهرت همیشه رفتارت خاص باشه ببین خیلی چیزا هست میتونی دل شوهرتو ببری باهاش مثلا توی خیابون میریم عروسک فروشی میبینم میگم اخ میشد بچه داشتیم الان عر میزد میگفت من عروسک میخوام من یکم میخندیدم بهت بد اونم میخنده میگه ارع اونوقت توام میزدی تو دهنتش میگفتی ساکت مگ بابات مرده(دور از جونش زبونم لال) بد جفتمون تو خیابون پخش بودیم از خنده

میدونم منم خیلی لجم ولی با شوهرت همیشه رفتارت خاص باشه ببین خیلی چیزا هست میتونی دل شوهرتو ببری باها ...

بچه😔من چون قلبم عمل کردم تازه بچه دار نمیشم دکتر گفت نمیتونی واست خطرناکه هوووف

میدونم منم خیلی لجم ولی با شوهرت همیشه رفتارت خاص باشه ببین خیلی چیزا هست میتونی دل شوهرتو ببری باها ...

درحالی که اون پسر بچه دوسداره ولی خب شرایطم و قلبم رو میبینه میگه بچه نمیخوام تو مهمی

بچه😔من چون قلبم عمل کردم تازه بچه دار نمیشم دکتر گفت نمیتونی واست خطرناکه هوووف

ببین کار خدا مشخص نمیشه یکی از اقوام ماروهم دکتر گفت جفتتون مشکل دارین بچه دار نمیشین یهو دوتا بچه بعد20سال خدا بهشون داد

خدا اگه بخواد زمینو زمانم جا به جا میکنه

درحالی که اون پسر بچه دوسداره ولی خب شرایطم و قلبم رو میبینه میگه بچه نمیخوام تو مهمی

ای جونم چقدر دوست داره من نامزدم میگ بچه اولت دختر باشه طلاق میگم میمون تایین جنسیت ب ط ربط داره میگه من نمیدونم بچت پسر باشه تازه میگه اگ بچت ب من بره بازم طلاق😐

ببین کار خدا مشخص نمیشه یکی از اقوام ماروهم دکتر گفت جفتتون مشکل دارین بچه دار نمیشین یهو دوتا بچه ب ...

خداکنه هرچند ۲۲ سالمه هنوز جا دارم خخخ ولی چون دوبار عمل کردم یکم خطریه حتی گفت چاقم نباید بشی روهمین وزن ۵۵ تا ۶۰ بمون

ای جونم چقدر دوست داره من نامزدم میگ بچه اولت دختر باشه طلاق میگم میمون تایین جنسیت ب ط ربط داره میگ ...

😂😂😂 والا مال ما دوسه تا پسر میخواد میگ دختر نه😑اخرم میگه ولش هرچی بود سالم باش😂

خداکنه هرچند ۲۲ سالمه هنوز جا دارم خخخ ولی چون دوبار عمل کردم یکم خطریه حتی گفت چاقم نباید بشی روهمی ...

ارع بابا امیدت ب خدا باشه دختر

چرا انقدر ناامیدی

زندگی انقدر قشنگه ک حیفه با این فکرا خرابش کنی

همین ک شبا بغل شوهرتی میدونی چقدر خوبه و ارامش داره 

ینی من عروسی کنم دیگ هیچ غمی ندارم

😂😂😂 والا مال ما دوسه تا پسر میخواد میگ دختر نه😑اخرم میگه ولش هرچی بود سالم باش😂

😂😂😂😂به مردا بزاری همینن نامزدم یبار گفت من4تا پسر میخوام ی دختر گفتم خودت ب دنیا میاریشون گفت میرم زن میگیرم جوری جرش دادم شد دفعه اخرش الان میگه ی دختر ی پسر اسمشونم از الان گذاشتیم😂شاید باورت نشه هنو محرم هم نشدیم فقط نامزدیم😂😂😂😂

ارع بابا امیدت ب خدا باشه دختر چرا انقدر ناامیدی زندگی انقدر قشنگه ک حیفه با این فکرا خرابش کنی ه ...

هوووف خودشم میگه میگه اگه هی فکر کنی مریضی یه چیزیت میشه نمیشه زندگی کرد داغون میشی میگه بیخیال باش فقط بهش فکر نکن