2777
2789
عنوان

مامانم🥲🪄

99 بازدید | 13 پست

از دیروز ظهر رفت شهرستان ختم عمم فوت کرده چون بابام مریضه من پیششم بی حوصلم جاش خالیه 🥲همش فکر میکنم اونایی که مادرهاشون فوت میکنن چه حالین بااینکه مامانم خیلی سخت گیره ولی نشده ی روز خونه نباشه ... گفتم از حسم بگم 😊🫶🏻

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خداروشکر که نخواستی راجع به مادرت بد بگی

اینقد از این تاپیکهایی که راجع به والدینشون حرف بد میزنن زیاد شده

و هردفعه که میبینم حالم بد میشه عصبی میشم دلم میخواد بمیرم

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

بعد سه سال وقتی توی خونم تنهام حس میکنم الان مامانم از در اتاق میاد بیرون😔

🥲🥲🥲عزیزم روحش شاد سخته خیلیی

خداروشکر که نخواستی راجع به مادرت بد بگیاینقد از این تاپیکهایی که راجع به والدینشون حرف بد میزنن زیا ...

عزیزدلی منم مامانم سخت گیره عصبی ولی جاش خالیه انگار من ی چیزی گم کردم ولی صبح که بلند میشم صبحونه بابام رو میداد چای دم میکرد منم اکثر کار خونه با منه ولی خرید بیرون نون همه چی با خودشه با همه خوبی وبدی هاش مامانمه 🫠😊

ممنونم عزیزم بله دلم تنگ میشه اما راهی هست که باید هممون بریم یکی یکی نوبتمون میرسه دیگه

ارع دقیقا موافقم

عزیزدلی منم مامانم سخت گیره عصبی ولی جاش خالیه انگار من ی چیزی گم کردم ولی صبح که بلند میشم صبحونه ب ...

خدا برای هم حفظتون کنه

تمام خانوادتون سالم باشن، انشالله پدرت هم زودتر خوبِ خوب بشن

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

خدا برای هم حفظتون کنهتمام خانوادتون سالم باشن، انشالله پدرت هم زودتر خوبِ خوب بشن

قربونت برم خدا عزیزانت رو حفظ کنه خدا از دهنت بشنوه😢😢🙏🏻🫶🏻