2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 59 پست
میتونیدجشن عروسی روباماه عسل بگیرین،،چندروزمسافرت بعدبیاین یه جشن خیلی مختصربگیرین،،تاهزینهاتون کم ب ...

اره منکه گفتم نمیخوام خودش خیلی اصرار داره میگه فقط فامیلای درجه یک دعوت میکنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین هر ادمی ی شخصیتی داره

امیدوارم همیشع دلتون شاد باشه و احساس خوشبختی کنین

ولی این دفعه ک دیدی تو خودشه بهش بگو اینجوری میبینمت دیوونه میشم چیکار کنم اروم شی اخه

ببین چی جواب میده

هی قربون صدقش برو

بگو ببین منو تو تا وقتی همو داریم ن چیزی میتونه حالمونو خراب کنه ن هیچی

راستش من ۲۲ سالمه تازه عمل قلب کردم واسه دومین بار حس میکنم بد عمل دچار افسردگی شدم همش فکرم درگیره😔شاید چون تازه دوماه از عمل میگذره اینطورم نمیدونم

کار و بدهیاش

عه خب اینکه خیلی احتیاج ب روحیه داره

ببین ی مزد همیشه نگرانه ک نکنه خانوادشو از لحاظ مالی تامین نکنه بهش بفهمون ک حتی اگ فقط خودش باشه خودش بازم دوسش داری و عاشقانه کنارش میمونی

ببین فک کنم شوهرت دوس داره همیشه شاد و شنگول ببینت از بس ساکت بودی.حالا امتحان کن موقع که مییاد خونه ...

دقیقا مردا عاشق زنای شادن

من انقدر ک همیشه الکی الکی نمیخندم نامزدم میگه ببند نیشتو عه😐ولی بدی این خندیدنا اینه ناراحت باشی زود لو میری😂

عه خب اینکه خیلی احتیاج ب روحیه داره ببین ی مزد همیشه نگرانه ک نکنه خانوادشو از لحاظ مالی تامین نکن ...

خیلی همش میگه هرکاری میکنم که تو احساس سختی نکنی و تو رفاه باشی ولی وقتی پول کم میاد خیلی ناراحته بدهیش به خانوادش اونام رسوا کردن همش میگن پولشون میخوان 😔درک نمیکنن 

دقیقا مردا عاشق زنای شادن من انقدر ک همیشه الکی الکی نمیخندم نامزدم میگه ببند نیشتو عه😐ولی بدی این ...

من که از طرز حرف و نگاهم میفهمه ناراحتم میگه خودم بزرگت کردم نفهمم ناراحتی که دیگه هیچ😂😂😂

خیلی همش میگه هرکاری میکنم که تو احساس سختی نکنی و تو رفاه باشی ولی وقتی پول کم میاد خیلی ناراحته بد ...

ببین تو اصلا به این چیزا فک نکن ب این فکر کن که شوهرت اگه ذهنش اروم باشه از پس همه مشکلات بر میاد وقتی میاد خونه باهاش حرف بزن از اینکه چقدر دوسش دارش چقدر خوشحالی م داریش بهش بگو خدا یدونه پسر خوب ساخت واس نمونه بد دید اگه بیشتر بسازه دنبا با بهشت فرق نداره ک دیگه نساخت منم کلی خواهش و التماس کردم ک این یدونه رو بده من بشه اقاییم خدا ام گفت چون دختر خوبی هستی اینو هدیه میدم بهت تو بزرگ ترین هدیه خدا ب منی

از این حرفا زیاد بهش بزن

بزار بفهمه همه جور باهاشی

😍😍😍😍❤❤❤❤🙏🙏🙏

باران یبار من با نامزدم بیرون بودم بد ی مشکی پیش اومد حال جفتمونو گرفت من از شبش ک رسیدم خونه تا فردا شب بکووووب قربون صدقه ش رفتم دیگ حال خودش داشت بهم میخورد😂😂😂اخرش اعصابش خورد شد گفت اه بسه دیگه هی تعریف تعریف 😂😂😂بزار ببینم پیدا میکنم شاتشو بدم