2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 59 پست
میتونیدجشن عروسی روباماه عسل بگیرین،،چندروزمسافرت بعدبیاین یه جشن خیلی مختصربگیرین،،تاهزینهاتون کم ب ...

اره منکه گفتم نمیخوام خودش خیلی اصرار داره میگه فقط فامیلای درجه یک دعوت میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر ادمی ی شخصیتی داره

امیدوارم همیشع دلتون شاد باشه و احساس خوشبختی کنین

ولی این دفعه ک دیدی تو خودشه بهش بگو اینجوری میبینمت دیوونه میشم چیکار کنم اروم شی اخه

ببین چی جواب میده

هی قربون صدقش برو

بگو ببین منو تو تا وقتی همو داریم ن چیزی میتونه حالمونو خراب کنه ن هیچی

راستش من ۲۲ سالمه تازه عمل قلب کردم واسه دومین بار حس میکنم بد عمل دچار افسردگی شدم همش فکرم درگیره😔شاید چون تازه دوماه از عمل میگذره اینطورم نمیدونم

کار و بدهیاش

عه خب اینکه خیلی احتیاج ب روحیه داره

ببین ی مزد همیشه نگرانه ک نکنه خانوادشو از لحاظ مالی تامین نکنه بهش بفهمون ک حتی اگ فقط خودش باشه خودش بازم دوسش داری و عاشقانه کنارش میمونی

ببین فک کنم شوهرت دوس داره همیشه شاد و شنگول ببینت از بس ساکت بودی.حالا امتحان کن موقع که مییاد خونه ...

دقیقا مردا عاشق زنای شادن

من انقدر ک همیشه الکی الکی نمیخندم نامزدم میگه ببند نیشتو عه😐ولی بدی این خندیدنا اینه ناراحت باشی زود لو میری😂

عه خب اینکه خیلی احتیاج ب روحیه داره ببین ی مزد همیشه نگرانه ک نکنه خانوادشو از لحاظ مالی تامین نکن ...

خیلی همش میگه هرکاری میکنم که تو احساس سختی نکنی و تو رفاه باشی ولی وقتی پول کم میاد خیلی ناراحته بدهیش به خانوادش اونام رسوا کردن همش میگن پولشون میخوان 😔درک نمیکنن 

دقیقا مردا عاشق زنای شادن من انقدر ک همیشه الکی الکی نمیخندم نامزدم میگه ببند نیشتو عه😐ولی بدی این ...

من که از طرز حرف و نگاهم میفهمه ناراحتم میگه خودم بزرگت کردم نفهمم ناراحتی که دیگه هیچ😂😂😂

خیلی همش میگه هرکاری میکنم که تو احساس سختی نکنی و تو رفاه باشی ولی وقتی پول کم میاد خیلی ناراحته بد ...

ببین تو اصلا به این چیزا فک نکن ب این فکر کن که شوهرت اگه ذهنش اروم باشه از پس همه مشکلات بر میاد وقتی میاد خونه باهاش حرف بزن از اینکه چقدر دوسش دارش چقدر خوشحالی م داریش بهش بگو خدا یدونه پسر خوب ساخت واس نمونه بد دید اگه بیشتر بسازه دنبا با بهشت فرق نداره ک دیگه نساخت منم کلی خواهش و التماس کردم ک این یدونه رو بده من بشه اقاییم خدا ام گفت چون دختر خوبی هستی اینو هدیه میدم بهت تو بزرگ ترین هدیه خدا ب منی

از این حرفا زیاد بهش بزن

بزار بفهمه همه جور باهاشی

😍😍😍😍❤❤❤❤🙏🙏🙏

باران یبار من با نامزدم بیرون بودم بد ی مشکی پیش اومد حال جفتمونو گرفت من از شبش ک رسیدم خونه تا فردا شب بکووووب قربون صدقه ش رفتم دیگ حال خودش داشت بهم میخورد😂😂😂اخرش اعصابش خورد شد گفت اه بسه دیگه هی تعریف تعریف 😂😂😂بزار ببینم پیدا میکنم شاتشو بدم