2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم امروز داشتم درموردش با دوستم صحبت میکردم اگه مادرش یه کم به فکر بود و بچه رو ۹ شب بیرون نمیزاشت اینجوری نمیشد ولی به نظرم انگار یه اشنا صداش کرد که بچه برگشت به طرف صدا وگرنه دلیلی نداشت برگرده دنبال خواهرش داشت میرفت تو

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
اتفاقا منم امروز داشتم درموردش با دوستم صحبت میکردم اگه مادرش یه کم به فکر بود و بچه رو ۹ شب بیرون ن ...

آخه اگ کسی صداش میزد باید برمی گشت یکم مکث میکرد نگاه میکرد نه اینکه انقدر سریع برگرده تغییر مسیر بده همینجوری واس خودش داشت میچرخید. بدیش این‌جاس که خانوادش تناقض توو حرفاشون زیاده تو گزارش شاهین صمدپور ادعا کردن باباهه تو آژانس نشسته بوده درصورتیکه تو یه گزارش دیگه باباهه میگه من نشسته بودم تو خونه میخواستم شام بخورم.

دنیا به کام دیویدشونه...
آخه اگ کسی صداش میزد باید برمی گشت یکم مکث میکرد نگاه میکرد نه اینکه انقدر سریع برگرده تغییر مسیر بد ...

خب نظر شما چیه یعنی چی شده ؟بچه به اون کوچیکی وقتی یه اشنا صداش کنه سریع برمیگرده به طرفش چی بگم والا فقط خدا به مادرش صبر بده خیلی سخته ندونی جگرگوشه ات کجاست و چی میخوره چیکارمیکنه  

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خب نظر شما چیه یعنی چی شده ؟بچه به اون کوچیکی وقتی یه اشنا صداش کنه سریع برمیگرده به طرفش چی بگم وال ...

من میگم برای خودش میچرخیده دور شده یکی دزدیدتش. یه احتمالم هس که تو کانال آب افتاده باشه ولی میگن مسافت زیادی رو گشتن ولی پیدا نشده. اونجاهام محله های حاشیه نشینه آدم عوضی زیاده

دنیا به کام دیویدشونه...
من میگم برای خودش میچرخیده دور شده یکی دزدیدتش. یه احتمالم هس که تو کانال آب افتاده باشه ولی میگن مس ...

اخه عجیبه بچه به اون سن شب براخودش بچرخه اونم درصورتی که داشته دنبال خواهرش میرفته تویه خونه بعدهم یهویی برگشت و راهش رو تغییر داد اینکه یکی صداش کرده باشه واقعی تر به نظر میاد حالا خداکنه نکشته باشنش یکی برده باشه بزرگش کنه حداقل