2777
2789

من دو ماهه زایمان کردم وبا رضایت همسرم 50 روزه اومدم خونه بابام راه دور ازدواج کردم.امشب زنگ زدم همسرم جواب نداد یکساعت بعد تماس گرفت گفت خونه عموش دعوت بودن  برای کربلایی دیدن پرسیدم با کی رفتین گفت مادرم وفلانی وفلانی.منظورش مادرشوهرم ومادر جاری اولی ودومم بود.این دوتا جاریم پدرمادراشون جدا شدن وهر مهمونی که ما داریم مادراشون میارن وجوان هستن هردو.حالا ناراحتی من اینه که شوهرم میدونه من دلم نمیخواد باهاشون رفت وامد داشته باشیم وروشون حساسم چرا راننده شخصی اونا شده برده واوردشون؟اگه داستان رو متوجه شدین بگین حق دارم ناراحت بشم؟چه برخوردی با شوهرم داشته باشم؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني شوهرت روشون نظر داشته باشه؟؟؟ جداشدن جذامي ك نيستن

نه نظر نداره .راستش حرفای زیادی پشتشون شنیدم دلم نمیخواد باهاشون قاطی بشم 

شاید مجبور شده تو رو درباسی مونده

میتونست بگه کار دارم ونره .میدونه من دوست ندارم اما بردشون

کار بدو زمانی کردی که ۵۰ روز موندی خونه مامانت. اون‌بچه شوهرت هم هست و ایشونن باید روزهای اول ازت نگ ...

چون بی نهایت تنبله وتوی 10سال زندگی نتونستم عادتش بدم به همکاری وچون دست تنها بودم اومدم اینجا 

یعنی چیی؟

اخه ۵۰ روزه به هر علت و دلیلی زندگیت رو ول کردی رفتی

بنظرت باید در این حد کنترل کنی و بازخواست؟

شما که اونجا نبودی

اگه بودی کار داشتی و شوهرت میرفت راننده خصوصی اونا میشد حق با شما بود

ولی خودت نیستی !!!!! خودت رفتی اونم۵۰ روز...

که واقعا زیاده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
منم بودم ناراحت میشدم نه بخاطر مطلقه یا جوون بودن خانوما. بخاطر اینکه همسرم میدونه کاری که میکنه رو ...

منم حرفم همینه باور کن فقط میگم چرا میدونه ن دوست ندارم اما انجام میده وچرا من تمام حواسم به اینه که هرکار دوست داره رعایت کنم وناراحتش نکنم

چون بی نهایت تنبله وتوی 10سال زندگی نتونستم عادتش بدم به همکاری وچون دست تنها بودم اومدم اینجا 

اکی تنبله . مامانش هم تنبله؟ اون چرا نیومد خونت از نوه و عروسش نگهداری کنه؟

تمام حرفم این هست ک بذار اونها هم کارهاتو انجام بدن. 

🍃
اخه ۵۰ روزه به هر علت و دلیلی زندگیت رو ول کردی رفتی بنظرت باید در این حد کنترل کنی و بازخواست؟ شم ...

من کارمندم وراهم از خانوادم بسیار دوره طوری که بخاطر دوری ومرخصی نداشتن سالی دو بار خانوادمو میبینم الان بخاطر اینکه مادر وخواهرم کمکم باشن واینکه تو مرخصی زایمانم از این فرصت استفاده کنم.مجبورم به نوعی عزیزم