2777
2789
عنوان

آرامش

117 بازدید | 4 پست

خدایا من دیگ نمیخوام کابوس ببینم از خواب بیدارم کن...

اینم صحبت خدا:
چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید ، حال آن که خیرِ شما در آن است

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ایجاد آرامش درونی در نهایت می‌توانید به آرامش بیرونی برسید. یک ذهن آرام نه‌تنها می‌تواند به آرامش دنیای بیرون از خودش کمک کند، بلکه این آرامش را به دیگران نیز منتقل می‌کند.

لازم نیست حتماً یک یوگی باشید یا تمام زندگی خود را در صومعه‌ها به دعا و مدیتیشن بگذرانید تا بتوانید به آرامش ذهن برسید. انجام بخشی از کارهایی که در این مقاله آورده شده است نیز می‌تواند به شما کمک می‌کند تا با داشتن یک زندگی معمولی نیز تا حدود زیادی این آرامش را به دست آورید.

حالا شما به ما بگویید، آیا میمون ذهنتان مدام در حال ورجه‌وورجه‌کردن است یا این که توانسته‌اید، یک موز دست او بدهید و با این کار آرامش کنید؟ الان در چه حالی هستید؟ فکر می‌کنید برای به دست‌آوردن آرامش ذهنی و ساکت‌کردن این میمون بازیگوش چه کارهای دیگری می‌توانید انجام دهید؟