2733
2739


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنید

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2728
اره دستورهاش امتحان شدس منم درست کردم ولی قلق فر یا توسترت هم باید دستت بیاد.

ممنون، قبلا نان پنجره ای درست میکردم، یه خانم هم بود کارش تمیز بود می خریدم رفته مجبورم خودم درست کنم، از همین آدرس ها استفاده میکنم امیدوارم خوب در بیاد

2740
بعضیاش هم مثل زولبیا و بامیه و خاگینه و... سرخ کردنی هست یا کیک توی قابلمه که اونا هم عالی میشه

ایناها درست میکنم، به خاطر پسرم باید بدون نگهدارنده و تا حد امکان کم شکر درست کنم

متأسفانه تلگرامم چند وقتی هست قطع شده

وای حیف شد انواع شیرینی داشت حتی رژیمی. حالا اشکالی نداره هرشیرینی خواستی بگو اسمشو تا از این کانال بذارم دستورشو.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
وای حیف شد انواع شیرینی داشت حتی رژیمی. حالا اشکالی نداره هرشیرینی خواستی بگو اسمشو تا از این کانال ...

ممنون عزیز جان به شوهرم میگم ببینم میتونه دوباره نصب کنه شاید وصل شد، اگه نشد تو همین تاپیک مزاحمت میشم، پسرم اوتیسم داره باید شکر کم مصرف کنه اگه یه وقت این نمونه شیرینی اموزشش داشت لطفا اینجا بذار

ممنون عزیز جان به شوهرم میگم ببینم میتونه دوباره نصب کنه شاید وصل شد، اگه نشد تو همین تاپیک مزاحمت م ...

باشه. من کلاس کیک و شیرینی میرفتم فردا دستور چندتاش پیدا میکنم میذارم.😚

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

#کوکی_رژیمی

#کوکی_شیره_انگور 

#کوکی_مارمالادی

دوستان این هم یک شیرینی بسیار خوش مزه و #سلامت که هم برای بچه ها وهم برای افراد دیابتی مناسب است. امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید .👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳



@arshive_khoshmazehaye_man



مواد لازم:

پودر قندق      یک سوم پیمانه

آرد         ۲ سوم پیمانه

بکینگ پودر.     یک چهارم ق چ

زرده تخم مرغ.       یک عدد

شیره انگور یا خرما.     ۳ق غ

وانیل.         یک هشتم ق چ

نشاسته ذرت.     ۱ ق غ

کره      ۵۰ گرم

مارمالاد.     به مقدار لازم


طرز تهیه:

در مرحله اول آرد ،نشاسته ذرت،پودر فندق،بکینگ پودر، را با هم ترکیب کرده و کنار میذاریم.

کره همدمای محیط را داخل غذا ساز ریخته و مخلوط آردها را هم اضافه کرده و چند دور میزنید تا مثل خرده های نان شود .

زرده تخم مرغ ،وانیل و شیره خرما یا انگور را هم اضافه کرده و در حدی که مخلوط شودهم میزنیم ولی حواستان باشدهم زدن زیادی باعث می شود خمیر شیرینی به روغن بیافتد و شیرینی خشک شود .

خمیر را به میز کار انتقال بدید و کمی با دست فقط خمیر را جمع کنید .حالا خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .

بعد از یکساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید( نه خیلی نازک و نا خیلی کلفت ) با کاتر گرد یا هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید فقط باید جفت باشند چون قرار است بعد از پخت بین شیرینیها مارمالاد گذاشته شود.

شیرینیهای کاتر زده را در سینی که کاغذ روغنی دارد با کمی فاصله بچینید.✅می توان تعدادی از شیرینیهارا که قرار است برای لایه رویی شیرینی باشد را با سفیده تخم مرغ زده شده رومال کنید و پودر فندق ویا شکر قهوه ای بریزید و تزئین کنید.

  سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه قرار دهید .

✅نکته:راه های فهمیدن پخت شیرینی یکی این است وقتی بوی شیرینی در آمد یعنی شیرینیها پخته ودیگر این که زیر شیرینیها کمی تغییر رنگ میده که نشانه پخت شیرینیها است .


وقتی شیرینیها پختند از فر خارج کرده و اجازه بدید کاملا خنک بشند ،بعد از کاغذ جدا کرده و بین هر دوشیرینی را مقداری مارمالاد گذاشته و روی شیرینی را با شکلات رنگی که بن ماری کرده و داخل قیف ریختیم تزئین میکنیم.


(خانم بهتری)



کپی بدون ذکر منبع ممنوع🚫❌


@arshive_khoshmazehaye_man

https://t.me/arshive_khoshmazehaye_man

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687