#کوکی_رژیمی
#کوکی_شیره_انگور
#کوکی_مارمالادی
دوستان این هم یک شیرینی بسیار خوش مزه و #سلامت که هم برای بچه ها وهم برای افراد دیابتی مناسب است. امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید .👩🍳👩🍳👩🍳
@arshive_khoshmazehaye_man
مواد لازم:
پودر قندق یک سوم پیمانه
آرد ۲ سوم پیمانه
بکینگ پودر. یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ. یک عدد
شیره انگور یا خرما. ۳ق غ
وانیل. یک هشتم ق چ
نشاسته ذرت. ۱ ق غ
کره ۵۰ گرم
مارمالاد. به مقدار لازم
طرز تهیه:
در مرحله اول آرد ،نشاسته ذرت،پودر فندق،بکینگ پودر، را با هم ترکیب کرده و کنار میذاریم.
کره همدمای محیط را داخل غذا ساز ریخته و مخلوط آردها را هم اضافه کرده و چند دور میزنید تا مثل خرده های نان شود .
زرده تخم مرغ ،وانیل و شیره خرما یا انگور را هم اضافه کرده و در حدی که مخلوط شودهم میزنیم ولی حواستان باشدهم زدن زیادی باعث می شود خمیر شیرینی به روغن بیافتد و شیرینی خشک شود .
خمیر را به میز کار انتقال بدید و کمی با دست فقط خمیر را جمع کنید .حالا خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .
بعد از یکساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید( نه خیلی نازک و نا خیلی کلفت ) با کاتر گرد یا هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید فقط باید جفت باشند چون قرار است بعد از پخت بین شیرینیها مارمالاد گذاشته شود.
شیرینیهای کاتر زده را در سینی که کاغذ روغنی دارد با کمی فاصله بچینید.✅می توان تعدادی از شیرینیهارا که قرار است برای لایه رویی شیرینی باشد را با سفیده تخم مرغ زده شده رومال کنید و پودر فندق ویا شکر قهوه ای بریزید و تزئین کنید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه قرار دهید .
✅نکته:راه های فهمیدن پخت شیرینی یکی این است وقتی بوی شیرینی در آمد یعنی شیرینیها پخته ودیگر این که زیر شیرینیها کمی تغییر رنگ میده که نشانه پخت شیرینیها است .
وقتی شیرینیها پختند از فر خارج کرده و اجازه بدید کاملا خنک بشند ،بعد از کاغذ جدا کرده و بین هر دوشیرینی را مقداری مارمالاد گذاشته و روی شیرینی را با شکلات رنگی که بن ماری کرده و داخل قیف ریختیم تزئین میکنیم.
(خانم بهتری)
کپی بدون ذکر منبع ممنوع🚫❌
@arshive_khoshmazehaye_man
https://t.me/arshive_khoshmazehaye_man