2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 80 پست
اول بهتره درست حرف بزنید ..یعنی چی تو آدمی  نه برام مهم نیست ...نه بچم نه خودم ..من منتظر محل ...

بخدا نمیخواستم توهین کنم اتفاقا از نحوه برخوردتون خیلی خوشم اومد

یه لحظه دویت داشتم جای شما بودم یا مثل شما برخورد میکردم

منظورم تو فرشته ای

ای‌ کاش منم به اون حد از اعتماد بنفس برسم که کسی رو در حد خودم و بچم نبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالادهرچی بلاس میاد واسه بچت بخوره تو سر اینا خدادبزرگه ایشالا موفقیت هاش بزرگتر بشه کوچولوت اینا ...

نترکیدنم نترکیدن والا مگ من ب خاطر اونا زندگی میکنم .جوری ک خودم از بچم راضی باشم و خدام .اونا ب یورم نیستن .ادمایی ک اگه باشنو نباشن تو زندگیم تاثیری ندارن چرا باید برام مهم باشن .

حداقلش خوبیش  اینه که شوهرت پشتت الکی دفاع نمیکنه

شوهرم رو خواهرم پختم قبلا چیزی بهش میگفتم میگفت ول کن بابا مهم نیست ...یا حق با مادرمه .... چندبار  چیزایی که خیلی شوهرم روش حساس بود و مادرشوهرم ضد شوهرم رو  تو جمع گفته بود به شوهرم گفتم مثلا گفتم مادرت میگه دروغ زیاد میگی راست میگه ؟؟؟؟بهم گفته دروغ میگه سرکاری ؟؟کجا میری؟؟؟اونم میگفت بخدا مادرم میخواد حرصتو دراره و نمیفهمه و بیا همراه من ببین سرکارم ...منم میگفتم مادرت زن درستیه من بهش اعتماد دارم بعد چند بار این موضوع تکرار میشد .... من طرفداری مادرشوهر میکردم شوهرم قسم و ایه که اینجور نیست .... الان دیگه حق رو میده به من ... اینم بگم من تا حالا به مادر شوهر پدرشوهر یا خواهرشوهرام نگفتم بالا چشمتون ابروهه .... 

مقلا چجور بزرگش کنم

جوری ک وقتی بزرگ شد بگی هزار ماشالله .جوری ک قدر دان زحماتت باشه .جوری ک ب زنو بچش اسیب نزنه و دوستشون داشته باشه .جوری ک وقتی بزرگ شد نگی تا تو اینقدی شی من پیر شدم فقط بگی من بهترین روزامو باتو ودر کنارتو داشتم .من دنیارو بدون تو تصور نمیکنم .خوب همه ی خصلتات ک خوبنو اون داشته باشه دیگه جوری ک بدلت بشینه ودلت خوش باشه در کنارش ن اینکه استرس اینک نکنه راهو کج بره رو داسته باشی .

ینی بگی ب بچم محبت کن .خیلی بده .اخه الان خواهرشوهرم همینو گفت الان همه میگن ب بچه های داداشش حسودی ...

من باشم کمتر میرم اگرم چیزی گفتن میگم بچم از بس خانواده شوهرم بهش محبت کردن همش میخاد بره اونوری ...‌اگه مادرم یا مادرشوهرم همچین حرفی رو بفهمه بچمو نور چشمش میکنه

ایشالادهرچی بلاس میاد واسه بچت بخوره تو سر اینا خدادبزرگه ایشالا موفقیت هاش بزرگتر بشه کوچولوت اینا ...

ممنون خواهر  ایشالله همه عاقبت بخیر شن و ابرو ی پدر مادرشون .امروز یکی ب بابام گفت خدا پدر مادرتو بیامرزه .و کلا ارامش گرفتم .خیلی حس خوبیه .بچه ی اهلو عاقل داشته باشی .حتی بعد مرگتم خیالت راحته .

من باشم کمتر میرم اگرم چیزی گفتن میگم بچم از بس خانواده شوهرم بهش محبت کردن همش میخاد بره اونوری ... ...

ولی باز ب دل خودت میشینه واقعا و بگو .؟فقط میخوام یکم خواهر شوهرمو درک کنم ولی نمیتونم ک هی سر بچش تو خونواده شوهرم بحثه و همش میگه ب بچم نگاه کنید .توجه کنید دوستش داشته باشید .