2777
2789

پاسپورت بگیر و اقدام کن من رو هم دعا طلبیده بشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد همسرم میگه با بچه نمیشه رفت دو تا دارم

عزیزم هر وقت وقتش باشه میری منم هنوز نرفتم ان شاءالله قسمتت بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ما زنها همیشه بند بچه ایم. 😠 بگو عزیزم دوتا بچه را نگه دار من خودم میرم

به نظرت میزاره من برم عراق اونم تنها نمیزاره کاش میتونستم برم بخدا هر سختی هم باشه قبول دارم فقط اگه راضی بشه ببره

کی دیگه هر سال میگم سال دیگه بازم نمیرم

نمیدونم هر موقع صلاح باشه من که امسال یکی از اقوام پیاده دارن میرن گفتن تو هم بیا اما بخاطر اینکه سال تحصیلی شروع شده و باید به درسهای پسرم برسم نشد برم نمیدونم چه موقع قسمت میشه