راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من معنی زندگی رو نفهمیدم. یعنی گاهی چیزهای کوچولو هم خوشحالم کرده. فک میکنم خیلی زندگیم خوبه. ولی گاهی به مشکلات بزرگ فکر میکنم البته خدا رو شکر میکنم سلامت باشیم. بعدا یه ناامیدی میرسم. آینده پسرم خیلی خیلی برام مهم
نه ،نزدیکیم ولی ۲۴ساعته باهمسرم تلفنی حرف میزنن یادش میدن روزی یکی دوساعتم خونشون میره،کلیم پول ازش میگیرن تاحالا بیشتراز۲۰۰نیلیوو ازش گرفتن😕☹مادرشوهرم بد آدم روی زمین
مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه