سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بله. همه اینها که پول ندارن همین حس رو دارن. ولی یه لحظه به سلامتی فکر کنیم. میبینیم پولدارها هم نمیتونن با پول خودشون رو درمان کنن. من خیلی برای سلامتی خدا رو شاکرم. هر چند کم مریض نشدم. ولی شاکرم. پولدار هم نیستیم. خونه هم نداریم. به خدا یارو پول ازش میریزه ولی چ فایده بیمارستان سرطان سینه داره. تازه یکی از سینه هاش رو بریدن. چ میشه کرد. همین الان بگو خدایا شکرت سلامتم
اره همسرم ازمجنون وفرهادم بیشترعاشقم بود اما بدش کردن کاری کردن هرشب کتکم بزنه🤒🤕شبا گریه میکنم خوا ...
اول از همه دعواهاتون سر ننه اش؟ ببین بنویس بهش اگر گفتی تو مخش نرفت دیگه نگو. اگر هم گفتی دیدی داره قاطی میکنه بگو ببخشید من دیگه حرف نمیزنم. ولی میدونم یه روزی پشیمون میشی. طرف دیگه آدم بالاخره یه درصد به حرفت فکر میکنه
بدنمم طلسم کرده بودن مریض میشدم،رحمم کرده بودن بچه دارنشم هرچند فعلا بخاطراین وضع خودم نمیزارم
عزیز شما باید با خانواده خودت هم درمیون بزاری اگه قرار باشه مریض شی چه ارزش داره بعدا. با همسرت جدی صحبت کن ولی آروم که ازت مراقبت کنه در برابر خانوادش