2777
2789
چه جوری درستش کنم؟ طلسممونم کرده بوده ازخونم پیداکردم خیلی درحقم ظلم میکنه هردفعه هم میبینه میگه پسر ...

پس برای چی زن گرفته‌؟ تو با شوهرت خیلی خوب بودی؟ اگر خیلی خوب بودی از حسودی سعی کن جلوی اون خیلی نچسبی به شوهرت. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از مشاوری کسی بپرس 

یبارتنهارفتم یبارم باهمسرم مشاور حق بمن داد کلی به همسرم راه حل داد خوب شده بود که بعداباز یادش دادن همسرمم دیگه نرف مشاورم گف تنهایی نمیشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چه جوری درستش کنم؟ طلسممونم کرده بوده ازخونم پیداکردم خیلی درحقم ظلم میکنه هردفعه هم میبینه میگه پسر ...

اوووف پس خیلی راه در پیش داری ولی سلامتی خودت اولویت باشه برات 

پس برای چی زن گرفته‌؟ تو با شوهرت خیلی خوب بودی؟ اگر خیلی خوب بودی از حسودی سعی کن جلوی اون خیلی نچس ...

اره همسرم ازمجنون وفرهادم بیشترعاشقم بود اما بدش کردن کاری کردن هرشب کتکم بزنه🤒🤕شبا گریه میکنم خوابم میبره مثل دیشب امشب کلاهمه شبا میدونم فردام باگریه میخوابم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اوووف پس خیلی راه در پیش داری ولی سلامتی خودت اولویت باشه برات 

بدنمم طلسم کرده بودن مریض میشدم،رحمم کرده بودن بچه دارنشم هرچند فعلا بخاطراین وضع خودم نمیزارم

بچه ها احساس می کنم این دنیا فقط جای پولداراست 

بله. همه اینها که پول ندارن همین حس رو دارن. ولی یه لحظه به سلامتی فکر کنیم. می‌بینیم پولدارها هم نمیتونن با پول خودشون رو درمان کنن. من خیلی برای سلامتی خدا رو شاکرم. هر چند کم مریض نشدم. ولی شاکرم. پولدار هم نیستیم. خونه هم نداریم. به خدا یارو پول ازش میریزه ولی چ فایده بیمارستان سرطان سینه داره. تازه یکی از سینه هاش رو بریدن. چ میشه کرد. همین الان بگو خدایا شکرت سلامتم

من  از این مرحله گذشتم بیعارم😂

چه جوری؟

اره همسرم ازمجنون وفرهادم بیشترعاشقم بود اما بدش کردن کاری کردن هرشب کتکم بزنه🤒🤕شبا گریه میکنم خوا ...

اول از همه دعواهاتون سر ننه اش؟ ببین بنویس بهش اگر گفتی تو مخش نرفت دیگه نگو. اگر هم گفتی دیدی داره قاطی میکنه بگو ببخشید من دیگه حرف نمیزنم. ولی میدونم یه روزی پشیمون میشی. طرف دیگه آدم بالاخره یه درصد به حرفت فکر میکنه

بدنمم طلسم کرده بودن مریض میشدم،رحمم کرده بودن بچه دارنشم هرچند فعلا بخاطراین وضع خودم نمیزارم

عزیز شما باید با خانواده خودت هم درمیون بزاری اگه قرار باشه مریض شی چه ارزش داره بعدا. با همسرت جدی صحبت کن ولی آروم که ازت مراقبت کنه در برابر خانوادش 

اول از همه دعواهاتون سر ننه اش؟ ببین بنویس بهش اگر گفتی تو مخش نرفت دیگه نگو. اگر هم گفتی دیدی داره ...

تودوران نامزدی مینوشتم خوب میشد این بهترین راه حل.

اره ،من چیزی نمیگم مادرش پرش میکنن میاد خونه دعوا میندازه منم جواب نمیدم اشک میریزم بعد کتکم میزنه

البته ازوقتی طلسما پیداکرده بودم خوب شده بود ازهفته پیش که رفتن پیش دعانویس بازم ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز