2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتره با صدای موتور یاد بگیری دنده عوض کردن را دنده یک ک براای شروعه موتور دور گرفت باید بری دو ببین وقتی سرعتت میره بالا صدای موتور را گوش بده ببین چطور میشه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
یکی میگ سرعتت ک رف بالا بیست دندتو بزار دو یکی میگ دور موتورت بیاد رو ۲ یکیم میگ رو دو و نیم بیادماش ...

کلا رو سه که بره باید دنده رو عوص کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یکی میگ سرعتت ک رف بالا بیست دندتو بزار دو یکی میگ دور موتورت بیاد رو ۲ یکیم میگ رو دو و نیم بیادماش ...

بخوای انقدر حساب کتاب کنی نمیتونی رانندگی کنی ،حواست پرت میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز