2777
2789
اصلا از صداش نمیفهمم حالا شما حدودی بهم میتونین بگین تا بعدش ک راه افتادم از صداش بفهمم

اصلا نگاه کردن بیش از حد ب صفحه کیلومتر،دنده،اینه ها حواست را پرت میکنه یک تا دو دنده یک از دو رفت بالا دو 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا از صداش نمیفهمم حالا شما حدودی بهم میتونین بگین تا بعدش ک راه افتادم از صداش بفهمم

نگاه صدای موتور از حالت عادی بیشتر میشه مثل وقتی خیلی گاز میدی یه صدای اونطوری داره

عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست
اصلا نگاه کردن بیش از حد ب صفحه کیلومتر،دنده،اینه ها حواست را پرت میکنه یک تا دو دنده یک از دو رفت ب ...

دقیق بشه دور موتور دو یا بیشتر گاز بدم بره بالاتر برا دنده دو؟؟

دنده ۱ از صفر تا ۲۰ هست  دنده ۲ از ۲۰ تا ۴۰  دنوه ۳ از ۳۰ تا ۶۰ دنده ۴ از ۶۰ تا ۸۰ تا ۱ ...

خب اینو میدونم ولی برا تعویض دنده باید یکم ماشین تو زور بیفته چون بعد از تعویض دنده افت دور موتور داریم حالا سرعت بزارم رو بیس بیاد یابالاتر؟

دقیق بشه دور موتور دو یا بیشتر گاز بدم بره بالاتر برا دنده دو؟؟

نیازی نیست گاز بدی تا دور موتور بره بالا برای شروع اول اجازه بده یک صدمتری اروم حرکت کن ماشیت خودش دور میگیره ببین اینجوری فایده ندارع بشین پشت رول تا راه بیوفتی

نیازی نیست گاز بدی تا دور موتور بره بالا برای شروع اول اجازه بده یک صدمتری اروم حرکت کن ماشیت خودش د ...

تو خیابون میرم ولی بازم دستم نیمده الان سه ماهه دارم رانندگی میکنم ینی خنگم؟

تو خیابون میرم ولی بازم دستم نیمده الان سه ماهه دارم رانندگی میکنم ینی خنگم؟

ن دور از جون استرس داری یا مربی خوب بهت اموزش نداده بنظرم اموزش فقط با اقایون

سرعت چهل مگه برا دنده سه نیس؟؟؟

ارع درسته😁

تا سرعته ۲۰ دنده یک

از ۲۰ تا ۴۰ دنده دو

۴۰ تا ۶۰ سه

و ...

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕