toorkkkam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3724 عنوان بورس 148 بازدید | 16 پست کسی سردرمیاره میخام یادبگیرم فعلا میخام بخونم وببینم بعد توکاربیفتم یانمیاسان قیز😀 1398/07/08 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 کتاب بورس در بیست دقیقه رو دان کن بخوناول هم از خرید ارز اولیه شروع کنکارگزاری آگاه هم خوبه ثبت نام اینترنتی داره یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
toorkkkam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3724 کتاب بورس در بیست دقیقه رو دان کن بخون اول هم از خرید ارز اولیه شروع کن کارگزاری آگاه هم خوبه ثبت ... ممنون عزیزم کارگزاری اگاه چیه یانمیاسان قیز😀
فاطمه۷۸ عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 سلام منم دوست دارم یاد بگیرم ولی همسرم میگه به دردت نمی خوره پولمو دادمبهش اون برام خرید می کنه ولی بهم راه و چاهشو یاد نمیده دوست ندارم پولم دستش باشه می خوام خودم یاد بگیرم تا حالا سود خوبی هم داده
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 ممنون عزیزم کارگزاری اگاه چیه یه مقدار مطالعه کنی متوجه میشیباید کد بورسی بگیری و برای خرید سهام باید بری به سایت کار گزاری که ازش کد گرفتی یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 سلام منم دوست دارم یاد بگیرم ولی همسرم میگه به دردت نمی خوره پولمو دادمبهش اون برام خرید می کنه ولی ... شما هم میتونی کتاب بورس در بیست دقیقه رو بخونبعدم برو سایت irvex.ir اونجا به صورت مجازی با فضای بورس آشنا میشیبعد خودت میتونی خرید و فروش کنیولی من پیشنهاد میدم اولین خرید ارز اولیه بخر که ضرر نکنی یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
فاطمه۷۸ عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 شما هم میتونی کتاب بورس در بیست دقیقه رو بخون بعدم برو سایت irvex.ir اونجا به صورت مجازی با ... اره ی ارز اولیه هفته پیش اومده بود خریدم ولی در کل می خوام یاد بگیرم نرم افزار ایزی تریدر هم نصب کردم ولی هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 اره ی ارز اولیه هفته پیش اومده بود خریدم ولی در کل می خوام یاد بگیرم نرم افزار ایزی تریدر هم نصب کرد ... کد از کار گذاری مفید گرفتی؟ باید آموزشش رو خودشون تو سایتشون گذاشته باشناوهوم بجهرم 😍 یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
zari_tala عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 اونایی که مثل من تازه میخوان یاد بگیرن بیاین یه گروه بزنیم زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
toorkkkam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3724 شما هم میتونی کتاب بورس در بیست دقیقه رو بخون بعدم برو سایت irvex.ir اونجا به صورت مجازی با ... عشقی شما یانمیاسان قیز😀
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 عشقی شما عزیزم😍 یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
toorkkkam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3724 عزیزم😍 والا خیلیا بلدن ویادنمیدن یانمیاسان قیز😀
toorkkkam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3724 عزیزم😍 بنظرتون بعدیادگرفتن که شما معرفی کردین ویادگرفتم با چه اندک سرمایه ای شروع کن کارباهاشو یانمیاسان قیز😀
chekkeh عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 924 با ۱۰۰ هزار تومن هم میتونی شروع کنیولی اگه از ریسک میترسی پیشنهاد من ۵۰۰ تا ۱ ملیونهاز ریسک نمیترسی و به خودت مطمئنی ۸۰ درصد نقدینگیت یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅