2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😀😀 کاری ب کارشون ندارم ولی انقدر گفتن کابینتاش قشنگه فک میکردم زیباترین مد روزو زده رفتم خونشون جا ...

خدا فقط شانس بده خواااااهر فقط شانس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
دمت گرم خوب کردی 🤣🤣🤣

😉😉😉😉😉اگه ب جاریم بگم بیشتر کیف میده ولی نگفتم گفتم گناه داره الان فکر میکنه خیلی باکلاس شده

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
خدا فقط شانس بده خواااااهر فقط شانس

اره والا😀😀

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
چی 

صلوات برات 😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
😉😉😉😉😉اگه ب جاریم بگم بیشتر کیف میده ولی نگفتم گفتم گناه داره الان فکر میکنه خیلی باکلاس شده

هوس ته دیگ و قورمه سبزی کردم 🤣

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
که شفا یابم؟ 🤣🤣🤣

انشالله

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
هوس ته دیگ و قورمه سبزی کردم 🤣

😍😍😍😍😍😍

مال من همین الان از خونم رفت.بهش گفتم جاریم میتونست کابینت طرح زیباتری بزنه بهش برخورد😑😑😑اخه دهنم ...

منم نمیتونم جواب بدم یدونه چیز بگم دعوامیکنن هرچی ازدهنشون درمیاد میگن بعد به همسرم میگن زنت کرد براهمین چیزی نمیگم الانم زود برگشتیم مادرش قهرکرد که زنت یادت داده زودبرگردیم،منم به همسرم چیزی نگفتم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
وایییی 😥

کار داشت دعوت کرد چون امکان نداره شام دعوت کنه مگرمناسبت تولدی چیزی باشه بخاطر کادو حتی ماه رمضونم نمیکنه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه