2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 96 پست
اره منم ازدست دوستم خیلی ناراحت شدم امروز چندباز زنگ زدم دیم اشغاله به اون یکی دوستم زنگیدم گفتم ها ...

انقدر بدم میاد از این ندیده ها

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
اره منم ازدست دوستم خیلی ناراحت شدم امروز چندباز زنگ زدم دیم اشغاله به اون یکی دوستم زنگیدم گفتم ها ...

خخخخ 

میبینی تاسرشون خلوته میان سراغت بعدک سرشون شلوغه و برو بیایی دارن کاری ندارن باهات دلشون نگرفته 

محل نمیدن بهت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سعی میکنم اما من همیشه ی خدا استرس دارم الانم که بدتر

الا بذکر الله تطمئن القلوب چند بار بگو 

چرانمیری اینکه خیلی بده همه میگن ازحسودیش نیومده

نمیدونم اجی...دارم دق میکنم..این شوهرمم که هیچی نمیگه بدتر از منه...بمیرم

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞
انقدر بدم میاد از این ندیده ها

یه دوستی ده سالرو بایه پسر عوض کرد😏

والاما باهمه اقشارجامعه دوست بودیم یه تارموی رفیقمونو به صدتاشون ندادیم

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
خراب داغون بچه خواهر شوهرم بدنیا اومد دارن جشن میگیرن زنگ زدن شام دعوتمون کردن..نمیریم بچه منکه ۲ ...

ای بابا چقد بددددد ایشالا خدا یه نی نی تپلی خوشگل و بامزه بهت بده عزيزم 

خخخخ  میبینی تاسرشون خلوته میان سراغت بعدک سرشون شلوغه و برو بیایی دارن کاری ندارن باهات دلشون ...

من دیگه عمرا زنگ بزنم یا جوابشو بدم

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
یه دوستی ده سالرو بایه پسر عوض کرد😏 والاما باهمه اقشارجامعه دوست بودیم یه تارموی رفیقمونو به صدتاش ...

رفیقای منم اینجورین باو 

یدونه هم میزدی دهتش بعده گفتن منم دلم خنک میشد ای بدممممم میااااد

😀😀 کاری ب کارشون ندارم ولی انقدر گفتن کابینتاش قشنگه فک میکردم زیباترین مد روزو زده رفتم خونشون جا خوردم اصلا😐😐مدش حدقل مال ۱۵ سال پیشه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂