2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 96 پست
من همسرم قراره بره کربلا خیلی استرس دارم با مادر شوهرم خرف زدم بیشتر استرسی شدم دل توی دلم نیست

درک میکنم گلم سعی کن آروم باشی 💝

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕

خراب

داغون

بچه خواهر شوهرم بدنیا اومد دارن جشن میگیرن زنگ زدن شام دعوتمون کردن..نمیریم

بچه منکه ۲۲ هفته زودرس گرفتم مرد..یه ماه دیگه بدنیا میومد...خیلی داغونیم...خیلی...از غصه دلم داره میترکه..بخدا حسودی نمیکنیم ولی خوب ماهم ارزو داشتیم.من واس خودم و بچه لباس جشن خریدم ولی دیگه بچه ای نیست جشن بگیریم..خرابم 

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من همین الان از خونم رفت.بهش گفتم جاریم میتونست کابینت طرح زیباتری بزنه بهش برخورد😑😑😑اخه دهنم ...

یدونه هم میزدی دهتش بعده گفتن منم دلم خنک میشد ای بدممممم میااااد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
وایییی 😥

ای کاش ۶ تا خواهر شوهر منم یکی شون دعوتمون می کردن والله حس شام درست کردن نیست اصلا هر چند دست پخت ندارن 😂😂😂😂

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
ای کاش ۶ تا خواهر شوهر منم یکی شون دعوتمون می کردن والله حس شام درست کردن نیست اصلا هر چند دست پخت ن ...

بابا بیخیال دنبال دردسری مگه 

حالم خوب بود  ازدستت دوستم خیلی ناراحت شدم

اره منم ازدست دوستم خیلی ناراحت شدم امروز

چندباز زنگ زدم دیم اشغاله به اون یکی دوستم زنگیدم گفتم هانیه چقد اشغاله گفت خنگ جفتمونو گذاشته بلک لیست گفتم چرا گفت اخه زحمت کشیده دوست پسرپیدا کرده😏واقعابراش متاسفم

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
درک میکنم گلم سعی کن آروم باشی 💝

خیلی سعی میکنم اما من همیشه ی خدا استرس دارم الانم که بدتر

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خراب داغون بچه خواهر شوهرم بدنیا اومد دارن جشن میگیرن زنگ زدن شام دعوتمون کردن..نمیریم بچه منکه ۲ ...

انشالله حال دلت خوب بشه 

ولی برو خودتم بودی ناراحت میشدی ک بچه ات ب دنیا اومده و نیومدن زن داداشت اینا 

مال من همین الان از خونم رفت.بهش گفتم جاریم میتونست کابینت طرح زیباتری بزنه بهش برخورد😑😑😑اخه دهنم ...

دمت گرم خوب کردی 🤣🤣🤣

انشالله حال دلت خوب بشه  ولی برو خودتم بودی ناراحت میشدی ک بچه ات ب دنیا اومده و نیومدن زن داد ...

من برم که دلم پاره میشه..شوهرم بدتر‌...کاش درک کنن

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞