2777
2789

خانومای رشتی عزیز لطفا راهنمایی کنید. بنده یمدته از لاهیجان به رشت نقل مکان کردم. 

و متاسفانه پیدا کردن یسری چیزا برام سخت شده. مثلا دکتر دندانپزشک خوب، دکتر پوست خوب،. دکتر زنان خوب و...  

حتی برای اینکه یه باشگاه ورزشی نزدیک محل زندگیم پیدا کنم کلی اینترنت رو زیرو رو کردم. یا مجمع، کمپین یا گروهی که توش خانوما دور هم جمع میشن. 

ممنون میشم اطلاعاتی دارین بدین 

lian_tak  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین دکتر زنان ک تو موسسه مهر جمع شدن 

موسسه مهر کجاست گلم تو اینترنت سرچ کنم پیدا میشه؟ والا یه دمتر پوست خاستم برم. چون تو مطهری زندگی میکنیم گفتم تو انقلاب پره دکتره همین نزدیک برم. همه داروخونه هاش گفتن علیزاده.  یعنی من موندم دکتر خوبو بر چه اساسی میسنجن. حتی نگامم نکرد. گفت چته یه شامپو نوشتو نرم کننده اخه مشکل پوستی و مو رو مگه بدون ازمایش و معاینه جواب میدن 

lian_tak  
والله خیلی ساله رشتم نگرد گشتم نیست ب لوازم ارایشی ک اصلا اعتماد نکن اکثرا فیکن

ای بابا چ بد. با اینهمه پیشرفت شبکه های مجازی و اینجور کمپینا عجیبه 

lian_tak  
کمپینی که خانوما توش جمع میشن یعنی چی

مثلا یچیزی متله باشگاه ورزشی که خب توش دور همی هم تشکیل میشه گروه یا کانالی، یا بهداشت و نمیدون تو کتابخونه ای. ادمی که غریب باشه دوست داره هرجا میره تو اجتماع باشه. من تو لاهیجان مدرس زبان بودم. بخاطر شغل همسرم امدیم رشت. و خب کار خودمو سراغش نرفتم. برای همین سخته پیدا کردن خیلی ازین نیازها 

lian_tak  

مثلا بنابر گفته یکی از دوستان رفتم دندونپزشکی کلینیک اریان. ک خب دوتا دندونمو پر کردم اما از همون هفته اول هرچی میخورم سرد گرم همچنان درد میگیره. و این شد برا باقی دندونام سراغ یه دندونپزشک دیگ بگردم. خلاصه تجربه بدی دارم از اولین دکتر رفتنا تو رشت. گفتم اینجا مَطرح کنم شاید کسی راهنماییم کرد 

lian_tak