2777
2789

پسر من ۲۰‌روزشه...هر ۱ساعت پامیشه در حد چی بگم گریه میکنه از گرسنگی...ک ۳۰سی سی تا ۶۰ سی سی میدم...ولی عمرا با ۳۰تا سیر بشه چیکار کنم دکتر نبرم...شماها چقدر میدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بیشتر بده بچه سیر بشه ...مگه که اینجا به دنیا اوردم پسرم رو دکتر گفت بهش بده تا بچه سیر بشه یعنی چی این قدر سی سی فلان قدر سی سی هربچه ای فرق داره..الان پسرمن از چهارماهگی مکمل میخورد پنج ماه و نیمشه قشنگ روزی ۴تا ۱۵۰ سی سی میخوره وگرنه شکمش صدا میده از گشنگی

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

قانون نداره شیر خوردن مگه دوتا آدم ۳۰ ساله اندازه هم می خورن که شیرخوردن بچه ها مثل هم باشه. هرچقدر که سیر میشه بده بخوره بعد دستت میاد چقدر درست کنی

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
قانون نداره شیر خوردن مگه دوتا آدم ۳۰ ساله اندازه هم می خورن که شیرخوردن بچه ها مثل هم باشه. هرچقدر ...

یعنی اشکال نداره زیاد بخوره؟؟؟چون شیرخشک میخوره میگم

یعنی اشکال نداره زیاد بخوره؟؟؟چون شیرخشک میخوره میگم

چه اشکالی داره بچه اگه دل درد نداشته باشه و سیر باشه خوب می خوابه گریه هم نمیکنه. بچه ی اولم تا ۶ ماهگی کسی صدای گریه شو نشنیده بود چون هم خوب سیرش می کردم هم دل درد نداشت

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
رفلاکس مگ باعث گرسنگی میشه

بچه های رفلاکسی همش میخوان مک بزنن ....

علایمش  بالا اوردن با فشاره.... یا همین بالا اوردن ها که قدیمیا میگن اضافه شیره...

ممکنه بالا نیاره و رفلاکس پنهان باشه... یعنی از داخل اسید معدش اذیتش کنه...

تو حالت ایستاده و ارتفاع اروم ترن...

همش میخوان بخورن و مک بزنن ...

دهنشکن حالت بدمزه میشه انگار دارن یه چیری میجوون

بچه های رفلاکسی همش میخوان مک بزنن .... علایمش  بالا اوردن با فشاره.... یا همین بالا اوردن ها ...

هیچ کدوم از این علائمو نداره...ولی در روز چند بار هی دهنشو مزه مزه میکنه....چیکار باید کنم؟؟؟