2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 54 پست
هیچوقت یادم نمیره چقدر با بی پولی هاش ساختم  یه بار کلا منو کافه برد تو این چهارسال اونم من ار ...

برای چی اینکارارو میکنی

مامانه من عینه تو بود ، انقدر خرج نکرد ب وقتش ک الان پشیمونه. برای خودت باید ارزش قاعل میشدی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان از روز تولدشه که ندیدمش

چهار زوز پیش یه عکس واسش فرستادم با دوستم بیرون رفتیم

گفت این چ وضعشه موهات ارایشت

گفتم یعنی چی اینا دیگه عادیه

پیاممو سین کرد و دیگه جواب نداد

این از دوس پسرش جدا شده عزیزم. خدا به دلت آرامش بده ولی تو راحت شدی از دست اون شوهر میمون کصافتت

بله عزیزم خداگر ز حکمت ببند دری 

ز رحمت گشاید در دیگری  ....امیدوارم همه اونایی ک جدا میشن زود ب ارامش برسن و اذیت نشن

اصلا به خودت احتمال نده برگرده دلت تنگش كه ميشه گريه كن با خدا حرف بزن عكس فيلم شماره اينستا هرچي كه داري پاك كن ديگه چكش نكن تو همه ي تلاشتو كردي واس ادم كور شيشه و الماس يكيه خواهر من 

آخه چرااین همه به پیشرفت مرداکمک می کنید بابامردا گربه صفتن...تاوقتی غذابخورن وچاق وچله شن دوست دارن بعدیکی بهتربیادچنگت میزنن..نسلشون منقرض شه انشاالله...

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
برای چی اینکارارو میکنی مامانه من عینه تو بود ، انقدر خرج نکرد ب وقتش ک الان پشیمونه. برای خودت بای ...

عزيزم اينكه از يه مرد توقع كنيم وقتي هيچ نسبتي نداريم مثل استارتر خيلي كار زشتيه اصلا وظيفه اون نيست حساب كنه اگه دلش بخواد ميده نخوادم اجباري در كار نيست كسي كه دلش بخواد خودش خرج ادم ميكنه ادم نبايد خودشو كوچيك كنه

یه کاری کن حسرتتو بخوره.همش بشینه غصه بخوره که چرا از دستت داد. انقدر موفق شو که بسوزه. خودتو خوشگل کن حسابی به خودت برس و درس بخون و سرکار برو. بچزونش حسابی. اگه نیتت خوب بوده و اون دلتو شکسته باشه خدا خودش میدونه باهاش چیکار کنه

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐