2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 54 پست
دوست بودیم قبلا یکساله حدودا عقد کردیم  اونم به زور

خب پس مشکل همینجاس ک قبلا دوس بودین..

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
توی این چهارروز یه جنون رسیدم  نمیدونمم چیکار کنم  با همه سر دعوا دارم پرخاشگر شدم

عزیزم منم 6 ماه که مثل تو شد.البته من عقد نبودم. خانواده ام به یه دلایل مسخره ای نزاشتن ما به هم برسیم.این روزا میگذره بیخیال. منم بعضی شبا یهو یه بغضی میاد خفه ام میکنه فقط گریه میکنم

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تولدش که با من نیومد بیرون بهش زنگ زدم گفتم اگه با دختری باشه خب مشخصه

جوری برخورد کرد که انگار دوستشم سلام خوبی؟ باشه بهت بعدا زنگ میرنم

خدافظ 

ولی باز خودمو به خریت زدم

اره بخدا هنوز هم پیام های برادرش رو دارم که دوستم فرستاد میگفت که من دازم طلاق میگیرم و نمیتونم نیا ...

الان به چه چیزاییش دل بستی؟از این جور آدما ریخته تو خیابونا پره.... ازش جدا شو امیدوارم با یه پسر از یه خانواده درست حسابی وصلت کنی این بار. همچین دماغشو گرفته سربالا انگار کیه‌...بده به همونی که باهاشه مال بد بیخ ریش صاحابش

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
اخه واسه دوست پسرمگ کسی غصه میخوره

عزيزم شما از نظر خودت داري ميگي من خودم تحربه اول بار اول بلد نبودم بايد چيكار كنم انقدر گريه كردم كه مريض شدم ١٢كيلو يه باره وزن كم كردم ظاهرم كلا بهم ريخت به سختي و كمك مشاور خارج شدم از اون بحران الان مخندم به اون روزا ولي خب كم سن و بي تجربه بودم

خب پس مشکل همینجاس ک قبلا دوس بودین..

منم با شوهرم دوست بودم تو خانوادمم خیلیا با شوهرشون دوست بودن. بستگی به آدمش داره. بعضیا کلا مشکل خانوادگی دارن تربیتشون از ریشه خرابه. نمیدونم چه شیر حرومی خوردن که اینجوری شدن خاک بر سرا

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
از این اخرا دیگه سه ماه سه ماه منو نمیدید روز تولدش که مرداد بود قرار شد دقیقا روز تولدش مثلا3مرداد ...

خب با این اوصاف فقط حرف و حدیث مردمه که باید ادمو ازار بده

که همیشه باید حرف مردم برات مهم نباشه

اون ادمم بااین چیزایی که شما گفتی ارزش یک ثانیه ناراحتی نداره

معمولا خانما بعد طلاق خیلی پشیمون میشن چون خیلی وابسته هستن

به خدا توکل کن

ان شاالله یه قسمت خوب سرراهت قرار میگیره و طعم شیرین اعتماد و زندگی زناشویی سالم رو میچشی عزیزم

جوری رفتار کن ک انگار بود و نبودش برات مهم نیست و برو دادخواست طلاق بده و مهرتو بذار اجرا تا قرون اخرشم بگیر ساده نباش بذار بفهمه شلواردوتاشدن خرج داره تاوان داره

ب خودت برس غذا زیاد بخور تا در نبود اون سرحال بشی غصه نخور ب اینکه اون کجاست و چیکار میکنه هم فکر نکن خوش بگذرون و ایندتوبساز اینجور مردا لیاقت عشق و دلبستگی ندارن

فقط قوی باش و گریه نکن