2777
2789
عنوان

بلا پشت بلا

398 بازدید | 17 پست

تواین ده روز اخیر ماشین خراب شد ۲ میلیون خرجش کردیم دیروز تلویزیون یوهو دیگه روشن نشد بردیم نمایندگی گفت ۹۰۰ خرجشه خودم سرما خوردم زیر چشم چپم هم نمیدونم چرا اندازه دوبند انگشت تاول زده معلوم نیس چیه لوله ی آب هم واسه خودش ترکید یوهو.بخدا دیگه نداریم هیچوقت اینجوری کم نیاوردیم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

تازه امروز آخرین روز مرخصی زایمانمه فردا برمیگردم سرکار بااین اوضاع داغون

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سخته خیلی سخته میفهمم ولی خداروشکر که اینا مالیه و حل میشه‌.باورت میشه از ته دلم میخواستم الان مشکلای شمارو داشتم و این مشکل خودم وجود نداشت؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم سخته خیلی سخته میفهمم ولی خداروشکر که اینا مالیه و حل میشه‌.باورت میشه از ته دلم میخواستم الان ...

بخدا درآمدمونم بد نیس اما همه ش میره واسه این چیزا به شوهرم میگم مابه سختی کار میکنیم از رییس و کارفرما چرت و پرت میشنویم حمالی میکنیم حلالتر از پول ما که نیس چرا همش خرج این چیزا میشه

عزیزم میدونم خیلی سخته ماهم چن بار اینطوری شدیم صدقه بده حتما اسفند دود کن تو خونتون ان شاءالله که ب ...

دیگه کم آوردیم

بخدا درآمدمونم بد نیس اما همه ش میره واسه این چیزا به شوهرم میگم مابه سختی کار میکنیم از رییس و کارف ...

صدقه زیاد بذار عزیزم.انشالله از این به بعد فقط شادی باشه برات

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین