2777
2789
عنوان

پشیمانی ی مادر

646 بازدید | 56 پست

خانما من مدتی هست عصبانیتم‌ رو کنترل میکنم و خداروشکر خیلی خیلی خوب شدم طوریکه دخترم راه به راه بهم میگه دوست دارم فقط تو بغل من خوابش میبره بدون من جای نمی مونه 

اما میخوام از قبل بگم که خیلی دعواش میکردم البته بگم به شدت یعنی به شدت بد لباس هست یعنی میخواستم جای برم از یک ساعت قبل باید شروع میکردم به التماس که لباسشو‌ عوض بکنه با بذاره موهاشو شونه کنم و تا داد نمی زدم یا ی دونه کتک نمیزدم‌ لباس نمیپوشید‌.البته هنوزم همون جور هست ولی من کاریش ندارم  الان ۳ روز هست که موهاشو شونه نکردم واسه اینکه میدونم نمی ذاره و منم نمیخوام دعواش کنم(بگم که هیچی روش جواب نمیده نوازش جایزه تشویق فقط جیغ و کتک)

الان خیلی پشیمون هستم از کارای که قبلا میکردم از اینکه اشکش‌ رو در میاوردم‌.بنظرتون‌ منو میبخشه‌؟الان ۳ سال و ۲ ماهشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من هم همین بود همیشه موهاش پر از گره بود و در هم اصلا شآنه نمی زد . لباس اصلا عوض نمی کرد حموم با داد و جیغ میرفت .ناراحت نباش خوب میش ه حالا دخترم 15 سالشه بزرگ شده مو شآنه میکنه مرتب لباس عوض میکنه حموم میره 

قربان وفای سگ ♥️

همین که داری خودتو اصلاح میکنی یعنی یه دنیا جایزه برای دختر خانمت 

گذشته را با مهربونی الان به بعدت براش جبران کن

خدا بهتون سلامتی بده و دلتون شاد باشه همیشه

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

مشخصه آدمی بودی که گیر الکی میدادی به همین روش جدیدت ادامه بده خوبه 

آخه بچه ۳ ساله چه بد لباسی ای میتونه داشته باشه که اذیتش میکردی طفلی رو!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دختر من هم همین بود همیشه موهاش پر از گره بود و در هم اصلا شآنه نمی زد . لباس اصلا عوض نمی کرد حموم ...

من میخوام تا وقتی که میره مدرسه درست شده باشه‌.

و اینکه دخترخانم شما الان به خودش میرسه؟

عزیزم فقط ۳ سالشه 

خیلی بهش فشار آوردی ، استقلالش رو ندیده گرفتی 

ولی خب خیلی خوبه که الان متوجه هستی خداروشکر 

بچه ها بسیار باهوش  هستن و رفتارشون دقیقا عکس العمل به رفتار ماست مجبورش میکنی مقاومت میکنه ، باهاش لج میکنی لج میکنه ، صبورتر باش میبینی حل میشه 

من خیلی وقتها دخترم با لباس خونه بیرون میبردم چون دلش نمی خواست عوضش کنه الان ۷/۵ ساله است خودش همه کارهاش انجام میده و اصلا کاری به من نداره ، دیگه تشخیص میده لباس مناسب هر جایی و هر فصلی چی هست 

بچه بود وسط تابستون یهو گیر میداد ژاکت بپوشه منم کاری بهش نداشتم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مشخصه آدمی بودی که گیر الکی میدادی به همین روش جدیدت ادامه بده خوبه  آخه بچه ۳ ساله چه بد لباس ...

اصلا لباس عوض نمیکرد مقلا یقه لباس پر از ماست و غذا جیغ میزد یعنی عوضش‌ نکن 

موها شو کوتاه کن خب! 

چیه هپلی میشه😖

من بچه بودم موهام خیییلی پر بود واسه دردش نمیذاشتم مامانم شونه کنه، اونم نامردی نمی‌کرد هر دو سه ماهی می‌برد آرایشگاه مدل مصری، دور گرن، پسرونه و... کوتاه میکرد😁

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها تو این سن ها لجبازن یکم درست میشن پسر منم پیشبند نمیبنده کل خونه رو با شیشه شیرش آبیاری میکنه، غذاشو میریزه رو زمین ، از حموم دیگه نمیاد بیرون، و،....... حتژ پوشکشو با بدبختی عوض میکنمذولی کمتر از گل بهش نمیگم میگم خوب میشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید