بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
از خدا بخوره كه دهنشو ببنده از يادش ببره تا از ذهنش پاك بشه و پيش كسي بازگو نكنه خدا بزرگه
انشالله ..میگم اگه جایی چیزی گفت خودش هم دردودل کرد منم میگم ..بعد عذاب وجدان گرفتمه..ووووش چه حس بدیه واقعا...الان یادش افتادم یه جوری شدم...خودم بهش خوبی میکنم باهاش خوبم و این حرفا ...خودش هم خیلی مشکلات داره یتیمه شکست عشقی خورده ،ورشکست شده و..
بهترین دعا با دل شکسته رفتن به درگاهشه من خودم یه قراری با خدا دارم توام امتحان کن شاید حاجت گرفتی ازش همیشه که حاجت دارم به خدا میگم خدایا تو گره از کارم باز کن من توبه میکنم که دیگه فلان کار بد و هیچ وقت نکنم
هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش