2789
نترس أولا تا خداهست ترسي بدل راه نده بعدا همه چي با نگاه پر مهر اون حله

انشالله که ب خیر میگذره ...دعا کن واسم عزیزم..مرسی از مهربونیت خانم خوشگله😘❤❤😘

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله که ب خیر میگذره ...دعا کن واسم عزیزم..مرسی از مهربونیت خانم خوشگله😘❤❤😘

قربونت

من با خدارودربايسي ندارم خودش به وضوح گفته هرچي نياز دارين از خودم بخواين بهتون ميدم

منم هرچي لازم باشه بي پرده مث اينكه دارم به يه دوست حرف ميزنم ازش ميخوام

حتما اينكارو بكن فقط آخرش بگو اگه خودت مصلحت ميدوني و تو دعاهات بگو خدايا كاش مصلحت تو با خواسته دل من يكي باشه كه زودتر بهش برسم.مطمن باش دست خالي نميموني شك نكن

قربونت من با خدارودربايسي ندارم خودش به وضوح گفته هرچي نياز دارين از خودم بخواين بهتون ميدم منم هر ...

😍😍

چه خوب ..اره خیلی خوبه .‌.❤مرسی عزیزم..حتما این کار رو انجام میدم گلم..😘

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡