دوستان من ۱۱ روزه بینیمو عمل کردم اما نمیتونم راحت نفس بکشم و اینکه نمیدونم چطوری داخل بینیمو تمیز کنم .گوش پاک کن رو میکنم تو بینیم اما چیزی بیرون نمیاد دکتر هم بهم سرم شستشو نداده.اگه تجربیاتتونو برام بگین ممنون میشم
خودت سرم شستشو از داروخونه بگیر نزارش تو یخچال سرد میشه . سرنگو پرکن بریز داخل بینیت و نفس بکش هر بینی رو تا وقتی ک تمیز میشه ادامه بده. همش تخلیه میشه . ۱۱ روزه پاک نکردی ؟؟؟؟؟؟
من ی سالو نیمه عمل کردم هنوز نمیتونم داخلشو تمیز کنم با بدبختی سرم میزنم توش نرم میشه ک راحت در بیاد اونم ی ذره
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
۹۰درصد راضیم. ترس نداره ولی ریسکیه.. خیلیا عمل کردن با دکترلی عالی اما افتضاح شده
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑