2777
2789

پشت فرمون بود.من و خواهرم و مادرم عقب نشسته بودیم.

دوست برادرمم همراهمون بود.خیلی خیلی هم هیکلیه.

خلاصه ی ماشین پیچید جلومون.داداشمم فقط ی بوق بهش زد هبچیهم نگفت

یهو طرف از ماشین پرید پایین ی قحش ناموسی خخیلی زشت ورکیک داد،

بهد با چاقو زد تو صورت داداشم فقط من از پشت سر دسشو کشیدم فقط خط انداخت.رو صورتش،

دیگ داداشمم رفت پایین.دوست داداشمم رفت.

تا میخورد زدش،دیگ طرف خودش فرار کرد سوار ماشین شد رفت.

منم ک خودم از چاقو متنفرم.چاقو میبینم میخام بمیرم.

شوهر کثافتم هفته ای دوبار چاقو برام میکشید،

یاد اون صحنه ها افتادم.از طرفی هم دلم برای برادرم میسوخت.

خیلی روز بدی بود.خداروشکر زخمش سطحی بود.

مردم دیگ رد دادن کلا.

خیلی باید بترسیم.کلا اعصاب همه تعطیله

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار رو مردم زیاده

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
فشار رو مردم زیاده

درسته.ولی خب بقیه چه گناهی کردن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
😐

چیه عزیزم

چاقو کش بوده    

چ میدونم اتفاقا زنشم همراهش بود.بارداربود

وای من از دعوا متنفرم میبینم حالم بد میشه 😥😥

منم .

ازبس تو این چهارسال همش کتک کاری داشتیم دیگ میبینم میخوام بمیرم

اره بابا مردم از شدت فشار قاطی کردن، پریروزم تو کوچه مون دو تا ماشین پیچیدن جلو هم، هر دو هم راننده زن، دو تاشون پیاده شدن فحش و فحش کاری و یکم برخورد فیزیکی😐 یکیشون تقریبا همسن مامانم بود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم . ازبس تو این چهارسال همش کتک کاری داشتیم دیگ میبینم میخوام بمیرم

با کی؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اره بابا مردم از شدت فشار قاطی کردن، پریروزم تو کوچه مون دو تا ماشین پیچیدن جلو هم، هر دو هم راننده ...

اره بخدا همه عصبین 

زن مرد همه از هم بدتر