خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
سلام عزیزم خوبی؟ من شمارو یادم بود بیام تشکر کنم اما فرصت نمیشد، میخواستم ازت خیلی تشکر کنم بابت پیشنهادت من ویدیوهای قربانی رو به پیشنهاد شما دیدم و آزمونم رو که سطحش خیلی سخت بود ۱۹.۵ شدم ازت ممنونم انشالله همیشه سلامت و موفق باشی♥️
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
سلام عزیزم خوبی؟ من شمارو یادم بود بیام تشکر کنم اما فرصت نمیشد، میخواستم ازت خیلی تشکر کنم بابت پیش ...
سلام عزیزم
خیلی خوشحالم که خوشت اومده و تونسته بهت کمک کنه
انشالله همیشه موفق باشی❤️