2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست
تپلم اما بدفرم نیستم 😂احساس کمبودی پیشش ندارم قدش نصف منه ولی اندامش خوبه بعد جلو مردا میندازه بیرو ...

مشکل داری باهاش نرو خونش

حق نداری بهش توهین کنی

خودت لخت و پتی میگردی چاک سینت معلومه بعد میای میگی ذات من خوبه!

حکایت همون داستان شد ک کسی نمیگ ماست من ترشه.

اون چون چاک سینش معلومه بی حیاس؟ذاتشم خرابه؟؟؟

ذات تو داغون تره ک ب خودت اجازه قضاوت غلط میدی

اون خوش شوهر داره، مسلما کارش اگ اشتباه بود تذکر میگرفت

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت می تونه به برادرش بگه من خونتون در صورتی میام که خانمت لباس پوشیدنش رو بهتر کنه.من سختمه و معذ ...

من خودم خيلي ازاد ميگردم جاري هام همه چادري اند يعني اگر برادرشوهرم اين حرف رو به شوهرم بزنه كه ديگه هيچي شوهرم هم ميگه شما لازم نكرده در مورد پوشش زن من نظر بدين منم وقتي ميام خونتون كه زنهاتون بي حجاب بشن مكه ميشه اين حرف

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مشکل داری باهاش نرو خونش حق نداری بهش توهین کنی خودت لخت و پتی میگردی چاک سینت معلومه بعد میای میگ ...

فازت چیه تو من اصلا چاک سینم بیرون نیس ب هیچ عنوان 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
ن خوب من اگر قرار باشه مهمون دعوت کنم و میدونم ک خواهرشوهر و جاری خواهر هرکس زودتر میاد ب خودم میرسم ...

فکر کنم منظورش دوروزه متفاوت. ببین من ظهر مخصوصا موقع آشپزی موهام گوجه میکنم بالا‌ . آرایشم نمیکنم چون عرق میکنم . لباس مهمونیمم نمیپوشم چون بو غذا میگیره‌ ظهر کسی بیاد کمکم باید متوجه شه خب من کار دارم. نمیشه با شومیز مهمونی پیاز داغ کرد. اما برا شب میشم ی خانم اراسته

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من خودم خيلي ازاد ميگردم جاري هام همه چادري اند يعني اگر برادرشوهرم اين حرف رو به شوهرم بزنه كه ...

دقیقاااا برادر شوهر بزرگم ب شوهرش تذکر داده بود ک زنتو بیرون دیدم خم شده پشتش کامل بیرون بوده اونم گوفتع بود ب کسی هیچ ربطی نداره 

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
فکر کنم منظورش دوروزه متفاوت. ببین من ظهر مخصوصا موقع آشپزی موهام گوجه میکنم بالا‌ . آرایشم نمیکنم چ ...

درسته 

اما شاید منظور اسی این نیس اما شاید هم همین باشه 

ب هرحال عزیزم اگر حرفی زدم ک ناراحتت کردم ببخشید 

انشالله خوشبخت باشی 

درسته  اما شاید منظور اسی این نیس اما شاید هم همین باشه  ب هرحال عزیزم اگر حرفی زدم ک نا ...

نه عزیزم صحبت کردیم باهم. من واقعا به خوبی باهاتون حرف زدم‌ . منم چیزی گفتم شما ببخش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خب ببین شما خییلی درشتی 

رون پاهات

سینه هات

ماشالله

خیلی بزرگه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
قطع رابطه که نه.خونش رفت و آمد نکنه با اون شرطی که گفتم

اون حرفي كه گفتين خيلي زشته اگر برادرشوهر من به شوهرم اين حرف رو بزنه شوهرم با برادرش ديگه رفت و امد نميكنه ميگه تو لازم نكرده واسه زن من تصميم بگيري يه بار شوهر شلوار زاپدار پوشيده بود برادر بزرگش كه هم خيلي مذهبيه هم بازاريه و حاجيه گفت اين مدل لباس پوشبدن تو توي فاميل واسه ما زشته يعني شوهرم جوري برادرش رو شسته بود كه پدرشوهرم دخالت كرد به دعوا نرسه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم