2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰۲کیلوام 😂😂

اقا مرده صداقتت شدم  

خدايي خيلي خيلي چاقي يه فكري به حال خودت بكن نه به خاطر جاري ات فردا كمر درد و زانو درد ميگيري ها

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اون حرفي كه گفتين خيلي زشته اگر برادرشوهر من به شوهرم اين حرف رو بزنه شوهرم با برادرش ديگه رفت و امد ...

هر کی عقیده ای داره.حرف من زشت نیست.

باید عقاید دو طرف به هم بخوره یا هر دو آزاد باشند یا محجوب باشن که اینطور نشه.

حاشا یه غیرت برادرشوهرت

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
دقیقاااا برادر شوهر بزرگم ب شوهرش تذکر داده بود ک زنتو بیرون دیدم خم شده پشتش کامل بیرون بوده اونم گ ...

خوب گفته 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

اینایی ک گیر میدن ب این و اونو میگن اینجات معلوم شد و فلانجاتو بپوشون بدونیددددد از همههههه بدترن 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
طرفدارای پوشش آزاد لطفا جواب این خانومو بدن ما هم فیض ببریم😐

دعوا دوست دالی؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خب باهاش ک حرف میزنه نگاش میکنه دیگه چشاشو ک نمیتونه بدوزه میگه درس نیس جوابشو ندم 

این همه  زن بدحجاب تو خیابون

اگه بخواد نگاه و قصدی داشته باشه اونا هستن

مطمئن باش جلو تو نمیاد سوتی بده

تو که نمیتونی با همه زنهای دنیا بجنگی

یا راه بیفتی تو خیابون مواظب چشمای شوهرت  باشی

شما مامورگناه نیفتادن شوهرت نیستی که

قرآن میگه مردان به زنان نامحرم نگاه نکنید.

شوهرت خودش باید مراقب اعمالش باشه

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم