من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
طرفدارای پوشش آزاد لطفا جواب این خانومو بدن ما هم فیض ببریم😐
توی همه جوامع بی بند و باری وجود داره الان خانومای چادری میبینیم که زیر چادرشون لباس باز میپوشن با میکاپ عروس از طرفی خانومای بی حجاب هم هستن با یه کت و دامن یا تیشرت شلوار.حالا بگین آقایون بیشتر به کدوم نگاه میکنن؟
با هر نوع اعتقادی آدما میتونن بی حیا و بی بند و بار و دنبال جلب توجه مردای دیگه باشن.
خب باهاش ک حرف میزنه نگاش میکنه دیگه چشاشو ک نمیتونه بدوزه میگه درس نیس جوابشو ندم
هه جاری منم همینه اما جوری ادبش میکنم ک ادم شه
جاری من ب بچه ش ک شیر میداد دقیقا رو ب روی شوهرموسینه ش بازهو حتی وقتی بچه ش از شیر خوردن سیرمیشد میرف سینه ش همچنان جلوشوهرم باز بودوب خدا کل سینه ش حتی نک سینه ش معلوم بود
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
ب این جمله اعتقاد داری ک میتوان حجاب داش ولی حیا نداش اما میتوان حیا داشتو حجاب نداش درسته من یقم با ...
اتفاقا شما که چاق هستی یقه ات بازه و احتمال زیاد سی نه بزرگتری داری بیشتر جلب توجه میکنی
و قطعا پشت سر شمام میگن زن بی حیا
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
هه جاری منم همینه اما جوری ادبش میکنم ک ادم شه جاری من ب بچه ش ک شیر میداد دقیقا رو ب روی شوه ...
بخدا دقیقا همینجوره اونم وقتی ب بچش شیر میداد سینش کامل جلو شوهرم بیرون بود بعد میگوف من لاغرم شیر میدم همهجام پیداس شما نمیدونم من ده ساله باهاشم قشنگ میشناسمش خیلی بی حیایس
بخدا دقیقا همینجوره اونم وقتی ب بچش شیر میداد سینش کامل جلو شوهرم بیرون بود بعد میگوف من لاغرم شیر م ...
چی بگم والا عزیزم در تعجبم چرا هیچی نمیگی تو خودتم نباید بگی باید انقدر رو شوهرت کار کنی ک خودش اون زنه بی حیارو جمع کنه
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....