2777
2789
عنوان

جاری بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 193 پست

این کجاش بی حیاییه 

اگه اینجوره تو هم بی حیایی 

یعنی اختیار لباس پوشیدن خودشم نداره؟

یکم خوش بین باش دیدت رو نسبت به بقیه عوض کن

حالا گیرم که لباس پوشیدن جاریت رو تونستی تغییر بدی تا شوهرت به گناه نیفته، لباس پوشیدن زنای تو خیابون هم میتونی تغییر بدی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من شوهرم یه دخترخاله داره اینجوریه دست میزنه به شوهرم روانی میشم

بااینکه شوهرم اصلا نگاشم نمیکنه

همیشه به من میگه خانوم خوشگلم و...

ولی طرف شوهرمو از بچگی دوست داشته  

آسمون سقف آرزوهای منه  
طرفدارای پوشش آزاد لطفا جواب این خانومو بدن ما هم فیض ببریم😐

توی همه جوامع بی بند و باری وجود داره الان خانومای چادری میبینیم که زیر چادرشون لباس باز میپوشن با میکاپ عروس از طرفی خانومای بی حجاب هم هستن با یه کت و دامن یا تیشرت شلوار.حالا بگین آقایون بیشتر به کدوم نگاه میکنن؟

با هر نوع اعتقادی آدما میتونن بی حیا و بی بند و بار و دنبال جلب توجه مردای دیگه باشن.

الهی به امید تو...
خب باهاش ک حرف میزنه نگاش میکنه دیگه چشاشو ک نمیتونه بدوزه میگه درس نیس جوابشو ندم 

هه جاری منم همینه اما جوری ادبش میکنم ک ادم شه 

جاری من ب بچه ش ک شیر میداد دقیقا رو ب روی شوهرموسینه ش بازهو حتی وقتی بچه ش از شیر خوردن سیرمیشد میرف سینه ش همچنان جلوشوهرم باز بودوب خدا کل سینه ش حتی نک سینه ش معلوم بود 

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
شوهرت می تونه به برادرش بگه من خونتون در صورتی میام که خانمت لباس پوشیدنش رو بهتر کنه.من سختمه و معذ ...

اگه برادر شوهر من این حرفو بزنه شوهرم دهنشو جر میده میگه میخوام صد سال سیاه خونم نیای وقتی با این چشم به زن من نگاه میکنی

ب این جمله اعتقاد داری ک میتوان حجاب داش ولی حیا نداش اما میتوان حیا داشتو حجاب نداش درسته من یقم با ...

اتفاقا شما که چاق هستی  یقه ات بازه و احتمال زیاد سی نه بزرگتری داری بیشتر  جلب توجه میکنی 

و قطعا پشت سر شمام میگن زن بی حیا 

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم

هه جاری منم همینه اما جوری ادبش میکنم ک ادم شه  جاری من ب بچه ش ک شیر میداد دقیقا رو ب روی شوه ...

بخدا دقیقا همینجوره اونم وقتی ب بچش شیر میداد سینش کامل جلو شوهرم بیرون بود بعد میگوف من لاغرم شیر میدم همهجام پیداس شما نمیدونم من ده ساله باهاشم قشنگ میشناسمش خیلی بی حیایس

خدایا همیشه هوامو داشته باش 
بخدا دقیقا همینجوره اونم وقتی ب بچش شیر میداد سینش کامل جلو شوهرم بیرون بود بعد میگوف من لاغرم شیر م ...

چی بگم والا عزیزم در تعجبم چرا هیچی نمیگی تو خودتم نباید بگی باید انقدر رو شوهرت کار کنی ک خودش اون زنه بی حیارو جمع کنه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

دیگع وقتی حجاب و حرمتها رو خودتون با دست خودتون برمیدارید،نمیتونی شما تعیین کنی کی چقدر بیححاب باشه و نباشه.

وقتی سد شکسته بشه دیگه شما تعیین نمیکنید چقدر سیل وارد بشه، 

خودکرده را تدبیر نیست

حالا هی بیاین بگین نههه حجاب مهم نیست،این چیزا باید درونی باشه، و ازین حرفای من دراوردی عوامانه و بی پایه و اساس